Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
InformaceMuži A

Návštěvnické info na Sigmu

Přečtěte si všechno důležité před utkáním

Sdílet

Spartu v sobotu čeká utkání prvního kola FORTUNA:LIGY proti Sigmě Olomouc. Na zápas může být zaplněna polovina kapacity Generali Česká pojišťovna Areny. Přečtěte si všechny důležité informace před návštěvou stadionu. Stadion se pro vás otevře v 17:30, tedy hodinu a půl před utkáním. Každý návštěvník musí prokázat svou bezinfekčnost, což může udělat třemi způsoby – dokladem o očkování, o prodělání nemoci v posledních 180 dnech, negativním PCR nebo antigenním testem (platnost PCR je 7 dní, platnost antigenního je 72 hodin). Prokázat svou bezinfekčnost můžete buď vytištěným dokladem nebo pomocí aplikace Tečka ve vašem telefonu. Doklad o bezinfekčnosti musí být certifikovaný, tedy od lékaře, nebo z odborného odběrového místa.

Vstupenky na zápas kupujte ZDE!

Zápas: AC Sparta Praha – SK Sigma Olomouc
Datum: 24.7.2021
Soutěž: FORTUNA:LIGA, 1. kolo základní části
Výkop: 19:00
Stadion: Generali Česká pojišťovna Arena
Přímý přenos: O2 Sport
Od 15 hodin pro vás bude před vstupem do zákaznického centra možnost kontroly bezinfekčnosti. Od 16:30 pak budou tyto kontroly otevřeny na všech vstupech. Každý fanoušek musí před vstupem na stadion absolvovat tuto kontrolu, po ní obdrží pásku na zápěstí. 
Na stadion budete vpuštěni jen s respirátorem nasazeným přes ústa a obličej. Respirátor je potřeba mít nasazený při veškerém pohybu po stadionu. Při sezení na své sedačce respirátor mít nemusíte.
Pokladny nebudou otevřeny, lístky je potřeba si pořídit předem online a vytisknout.
PŘIJĎTE VČAS, AŤ SE PŘED KONTROLAMI BEZINFEKČNOSTI NETVOŘÍ FRONTY A VŠICHNI SE DOSTANETE VČAS NA STADION.
Cashless:
Na stadionu upřednostňujeme bezhotovostní platby. Jednak to výrazně urychlí prodej občerstvení, zároveň této formě prodeje dáváme přednost z hygienických důvodů. Na každém z vchodů stadionu tak bude pouze jeden stánek, kde bude možné platit hotově! Přehledně označené červenou barvou v tomto plánku.
Každý ze stánku, kde lze platit hotově, bude označený. O které konkrétní stánky se jedná se můžete podívat v této fotogalerii.
1 / 5
Vratné kelímky:
Nadále chceme s ohledem na životní prostředí při zápase využívat vratné kelímky. Samozřejmě garantujeme, že žádný z kelímků během jednoho zápasu nepoužije víc fanoušků. Kelímky jde vracet u stánků, kde lze platit hotově, tedy u těch, označených v plánku červeně. Jinde tato možnost nebude!
Parkování:
Fanoušci mohou před zápasem využít parkování na Letenské pláni.
Magazín SPARTA DO TOHO!
Na utkání s Olomoucí pro vás připravujeme jak digitální, tak i tištěnou verzi tradičního zápasového magazínu! Cena bude nově 49 korun. Zakoupit ho můžete na obvyklých místech od klubových prodejců.
Tipsport tombola:
Při zápase proti Olomouci se na stadion vrací Tipsport tombola 50:50. Pět dvojic kamelotů pro vás bude mít připraveno tikety, jejichž hodnota je 50 korun. Fanoušci si mohou kupovat libovolný počet tiketů. V průběhu utkání je vyhlášeno číslo vítězného tiketu a vítěz je vyzván, aby se po utkání dostavil na předem určené místo. Celkové částka (závisí na počtu prodaných tiketů, maximem je 100 tisíc) se rozdělí fifty-fifty. Polovina připadne jednomu vylosovanému fanouškovi, druhá polovina vybrané částky jde na konto Nadačního fondu ACS. Minimální výhra pro vítěze je 5000 korun.

Další novinky