Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Plán zimní přípravy 2019

Hráči se sejdou 3. ledna

Sdílet

Podzimní část sezóny skončila teprve minulý týden, už za 14 dní se ale sparťané znovu sejdou v rámci startu zimní přípravy na druhou polovinu soutěžního ročníku. V průběhu ledna je čekají přípravné zápasy na Strahově, v Německu i na soustředění ve Španělsku.
Letenský A tým odstartuje přípravu ve středu 3. ledna, následovat budou testy na Fakultě tělesné výchovy a sportu v Praze.
Poprvé budete mít možnost sledovat sparťanské áčko v rámci přípravného zápasu ve středu 9. ledna, kdy se utkáme v Tréninkovém centru na Strahově s druholigovým Dynamem České Budějovice.
Před odjezdem na soustředění ve španělské Marbelle se utkáme ještě s německou třetiligovou FC Energii Cottbus na jejím trávníku a znovu na Strahově pak s FK Loko Vltavín. Přesné časy pražských zápasů budou upřesněny.
Následovat bude přesun na soustředění do Španělska, kde sparťané budou od 18. ledna do 1. února.
Během soustředění ve Španělsku odehraje Ščasného tým další přípravná utkání, o konkrétních soupeřích se stále jedná a budeme vás informovat na oficiálním webu i sociálních sítích. Zápasy by se měly konat 25., 26. a 31. ledna. Poslední z těchto zápasů bude generálkou na start jarní části sezóny.
    • Začátek zimní přípravy - 3.1.
    • Testy FTVS – 4.1. a 5.1.
    • Přípravné utkání: Sparta – SK Dynamo České Budějovice – 9.1. Tréninkové centrum Strahov
    • Přípravné utkání: FC Energie Cottbus – Sparta, 12.1., 14:00, Stadion der Freundschaft
    • Přípravné utkání: Sparta – FK Loko Vltavín – 16.1. Tréninkové centrum Strahov
    • Soustředění, Marbella: 18.1. - 1.2.

Další novinky