Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyŽeny A

Před Breidablikem: Těšíme se na rychlou hru

Nálada před utkáním Ligy mistryň.

Sdílet

Sparťanky dorazily do Reykjavíku, kam je dopravil letecký speciál. Odehrají tam úvodní utkání Ligy Mistryň s Breidablikem, zápas začne ve 21:15 středoevropského času a je možné ho sledovat online.
Po dlouhém letu přivítalo ženský A tým pro Island typické počasí - zima a déšť. To se nezmění ani na zápas prvního kola Ligy mistryň, hráčky se tak musí připravit na nepříjemné podmínky. Předzápasový trénink proběhl na umělé trávě stadionu Kópavogsvöllur, kde se odehraje i dnešní utkání. 
Hrajeme na umělé trávě na které jsme zvyklé hrát přes zimu, takže to pro nás nebude nic neobvyklého. Chceme hrát naši rychlou kombinační hru, pro kterou bude umělá tráva ideální. Pro přípravu na zápas jsme udělali všechno a chceme se určitě dostat do další fáze, ” říká kapitánka Petra Bertholdová. 
Čeká nás důležitý zápas, který jsme nepodcenili a patřičně se připravovali. Zdravotní stav hráček reprezentace je výborný a jsou zpět v nejlepšé kondici. Těšíme se na rychlou hru a rovnocenného soupeře. Věřím, že podáme co nejlepší výkon a budeme bojovat o postup do další fáze,” hodnotí přípravu trenér Bartalský. 
Utkání se odehraje dnes ve 21:15 středoevropského času, live stream bude k dispozici na oficiálním Youtube kanálu Breidabliku - BlikarTV, odkaz zde
1 / 67

Další novinky