Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Preview k víkendovým zápasům mládeže

Zápasy sparťasnké mládeže o víkendu

Sdílet

Tentokrát zápasový maraton odstartuje kategorie U11 už ve čtvrtek, proto Vám nabízíme víkendové preview netradičně brzy! Tento týden jdou do akce všechny naše celky, tak neváhejte a přijďte podpořit mladé sparťany!
Kategorie U19
Nejstarší dorostenecká kategorie se, společně s výběrem do osmnácti let, představí v utkání proti rakouskému St. Pölten na domácí půdě Tréninkového centra mládeže na Strahově. Sparťané výběr rakouského celku vyzvou v neděli 3. 2. od 10:00!
Kategorie U17
Svěřenci trenéra Petra Havlíčka odehrají přípravné utkání s výběrem Bohemians Praha 1905. Sparťané do utkání vstoupí v sobotu 2. 2. v Tréninkovém centru mládeže na Strahově a zápas sehrají od 9:00!
Kategorie U16
Stejně jako jejich o rok starší spoluhráči, se i náš nejmladší dorostenecký výběr utká s celkem Bohemians Praha 1905. Sparťané utkání odehrají v Tréninkovém centru mládeže na Strahově v sobotu 2. 2., jejich zápas začne ale od 11:00!
Kategorie U15
Nejstarší žákovská kategorie bude mít tento víkend napilno!
Nejprve se naši mladíci představí v pátek 1. 2. od 9:30 v Tréninkovém centru mládeže na Strahově. V rámci přípravného utkání se totiž naši chlapci utkají s výběrem slovenské Nitry!
Svůj druhý zápas pak sparťané odehrají v sobotu 2. 2., kdy zakončí svůj víkendový dvouboj se slovenskými celky, utkáním se Slovanem Bratislava! Zápas začne od 15:00, opět v areálu Tréninkového centra mládeže!
Kategorie U14
Velice podobný program jako o rok starší kategorie, budou mít i svěřenci trenéra Martina Kumšty.
Ti přivítají již v pátek 1. 2. od 11:00 v Tréninkovém centru mládeže na Strahově výběr slovenské Nitry.
Následně v sobotu odehrají na domácí půdě Tréninkového centra mládeže na Strahově druhý víkendový zápas, tentokrát s výběrem Slovanu Bratislava, proti kterému se představí od 16:30.
Kategorie U13
Proti zajímavému soupeři se o víkendu představí svěřenci trenéra Matyáše Kudely! Sparťanský ročník 2006 se totiž utká se svými o rok mladšími spoluhráči v rámci modelového utkání! To se odehraje v nafukovací hale Tréninkového centra mládeže na Strahově v pátek 1. 2. od 11:30!
Kategorie U12
Napilno budou mít o víkendu svěřenci trenéra Tomáše Kabeláka!
Nejmladší žákovská kategorie se totiž představí již v pátek 1. 2. v rámci modelového utkání se svými o rok staršími spoluhráči. Utkání se odehraje v nafukovací hale v rámci Tréninkového centra mládeže od 11:30!
Svůj druhý víkendový zápas následně hráči ročníku 2007 odehrají v neděli 3. 2. od 13:00 opět v areálu Tréninkového centra mládeže na Strahově, tentokrát proti výběru stejně starého Ústí nad Labem!
Kategorie U11
Svěřenci trenéra Oldřicha Šmerdy jdou tento týden do akce jako úplně první! Hráči ročníku 2008 se totiž představí již ve čtvrtek 31. 1. od 18:00 proti o rok staršímu celku Meteoru Praha! 
Kategorie U10
Sparťanský ročník 2009 o víkendu odehraje hned dva přípravné duely!
V prvním se svěřenci trenéra Aleše Vytlačila představí v sobotu 2. 2. na domácí půdě Tréninkového centra mládeže na Strahově v rámci pražského derby proti Slavii Praha. Zápas začíná v 9:00!
Druhé utkání čeká sparťany v neděli 3. 2. od 9:00, když opět v Tréninkovém centru mládeže na Strahově přivítají výběr Viktorie Plzeň!

Sdílet

    Další novinky