Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-10

Ročník 2009 odehrál triangl na Strahově

Mladí sparťané z kategorie U10 se o víkendu představili na Strahově, kam si pozvali Havlíčkův Brod a o rok starší výběr Kolína

Sdílet

Mladí sparťané se o víkendu představili v domácím prostředí Tréninkového centra mládeže na Strahově, kde se utkali v přátelském turnaji s celky Havlíčkova Brodu a o rok starším výběrem Kolína.

Sparťané postavili do turnaje dva týmy, rudý a bílý, a každý z nich se utkal se soupeři dvakrát. Hrálo se v systému 6+1 a herní čas byl stanoven na třicet minut pro jeden zápas. 

AC Sparta Praha - Bílý tým
V prvním zápase trianglu se sparťanký bílý tým utkal s Havlíčkovým Brodem. Soupeř, jenž na minulém hlavním turnaji Ondrášovka Cupu předváděl skvělý fotbal, byl velice bojovný a aktivní. I přesto ale sparťané dokázali v zápase dominovat a nastřílet během zápasu šest krásných branek. Díky pozorné obraně naši chlapci neinkasovali ani branku a zvítězili tak 6:0.
Ve druhém zápase proti o rok staršímu Kolínu čekal sparťany fyzicky velice dobře připravený soupeř, který byl navíc i na velmi dobré technické úrovni. Sparťané i přesto v jedné z pasáží zápasu dokázali soupeři odskočit na vyšší brankový rozdíl a v náročném utkání zvítězil 5:2.
Ve třetím kole trinaglu se sparťané znovu utkali s kvalitním týmem Havlíčkova Brodu, který ve svém středu měl několik individualit. Sparťané hodně těžili ze skvělého vstupu do zápasu, když během pár minut vedli 4:0, poté se hra výrovnala a k vidění bylo několik krásných akcí z obou stran. Naši chlapci nicméně dotáhli zápas do vítězného konce, když i podruhé porazili Havlíčkův Brod, tentokrát v poměru 7:2.
Poslední zápas naši chlapci odehráli opět proti Kolínu. O rok starší soupeř byl našim chlapcům po celý zápas velmi vyrovnaným soupeřem a po většinu zápasu dokonce o jednu branku vedl. Sparťanům se nedařilo zachovat klid v zakončení a tak to vypadalo na první porážku v turnaji. Nicméně během poslední minuty naši chlapci otočili skóre zápasu z 1:2 na konečných 3:2 a na hřišti mohla vypuknout nespoutaná radost.
Bílý tým tak zvítězil ve všech zápasech a zaznamenal konečné skóre 21:6!
Zápasy:
Sestava AC Sparta Praha - Bílý tým: Zuskin, Šnýdr, Dresler, Pancíř, Kavka, Gurmu, Azaka, Doloh, Budnyk
AC Sparta Praha - Rudý tým
Rudý tým našeho klubu vstoupil do trianglu zápasem s o rok starším celkem Kolína. Velice náročné utkání, kdy si hráči museli poradit s vyšším a důraznějším protivníkem sparťané i přes počáteční nesnáze, kdy se soupeř ujal vedení, zvládli. Od 10. minuty zápasu naši hráči na hřišti zcela dominovali a nastříleli soupeři několik krásných branek. Sparťané nakonec utkání ovládli v poměru 7:1!
V dalším zápase byl našim chlapcům soupeřem Havlíčkův Brod. Soupeř do utkání vstoupil aktivně a ujal se brzy vedení, nicméně naši hráči na hřišti potvrdili svou kvalitu a soupeře krásnou hrou po zbytek zápasu přehrávali. K vidění bylo opět několik krásných branek po přímočarých akcích a naši hoši se při závěrečném hvizdu mohli radovat z vysokého vítězství v poměru 10:3!
Druhý zápas proti Kolínu sparťané opět zvládli. Během zápasu naši chlapci potvrzovali svou kvalitu a soupeři dovolili vytvořit minimum brankových příležitostí. Naši hráči naopak se střílením branek neměli problém a zaslouženě zvítězili 6:0!
Během závěrečného zápasu sparťané z rudého týmu navázali na svůj předchozí zápas se stejným soupeřem a i tentokrát nastříleli Havlíčkovu Brodu několik krásných branek. Sparťané měli po celý zápas do hry velkou chuť, která se odrazila i v konečném výsledku. Naši chlapci v utkání zvítězili vysoko 10:3!
Rudý tým v trianglu zvítězil ve všech zápasech při konečném skóre 33:7!
Zápasy:
Sestava AC Sparta Praha - Rudý tým: Šebrle, Man, Forejt, Kos, Švec, Jungbauer, Nespěšný, Federle, Krejčí
  • AC Sparta Praha - Bílý tým vs. FC Slovan Havlíčkův Brod 6:0
  • AC Sparta Praha - Bílý tým vs. FK Kolín 5:2
  • AC Sparta Praha - Bílý tým vs. FC Slovan Havlíčkův Brod 7:2
  • AC Sparta Praha - Bílý tým vs. FK Kolín 3:2
  • AC Sparta Praha - Rudý tým vs. FK Kolín 7:1
  • AC Sparta Praha - Rudý tým vs. FC Slovan Havlíčkův Brod 10:3
  • AC Sparta Praha - Rudý tým vs. FK Kolín 6:0
  • AC Sparta Praha - Rudý tým vs. FC Slovan Havlíčkův Brod 10:3

Další novinky