Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
InformaceMuži A

Semifinále poháru s fanoušky!

Na tribuny se dostane takřka 2000 lidí

Sdílet

Vzhledem k uvolnění bezpečnostních opatření mohou při středečním utkání semifinále MOL Cupu proti Plzni naše hráče poprvé podpořit z tribun fanoušci, kteří vzejdou z řad majitelů našich placených permanentních vstupenek! Na stadion se dostanou necelé dva tisíce příznivců, kteří si svoje vstupenky mohou pořídit v síti Ticketportal. Lístek bude stát symbolických pět korun (manipulační poplatek prodejní sítě). Přednost a výrazně větší šanci na to, že získají vstupenku, budou mít ti sparťani, kteří nechyběli ani na jednom domácím zápase Sparty před koronavirovou přestávkou.
Sparta v této sezoně odehrála celkem dvanáct domácích zápasů, na které mohli fanoušci (duel s Trabzonsporem se hrál za zavřenými dveřmi). Ti, kteří všechna tato utkání navštívili, si mohou vstupenku pořídit v úterý od 12:00 do 14:00. Následně se prodej z technických důvodů na hodinu přeruší a od 15:00 se znovu otevře už pro všechny majitele placených permanentních vstupenek bez výjimky. Každý permanentkář, si může pořídit jeden lístek.
Stejné pravidlo se týká i držitelů permanentních vstupenek do sektoru sparťanských vlajkonošů. Ti mohli nicméně navštívit jen jedenáct zápasů (na utkání proti Karviné byl kotel uzavřen), a proto pro ně platí tato snížená hranice jedenácti účastí. Permanentkáři z kotle si mohou vstupenky koupit pouze do kotle.
U ostatních fanoušků nezáleží na tom, kde přesně na stadionu mají svá místa nebo kterým vchodem standardně vcházejí do Generali Česká pojišťovna Areny. Při pořizování lístku na zápas s Plzní si vyberou místo, které nemusí nijak odpovídat jejich stálé sedačce na stadionu. Nemůžou si nicméně zakoupit vstupenku do sektoru domácích vlajkonošů.
Systém s upřednostněním fanoušků, kteří nechyběli na žádném domácím zápase, platí pouze na semifinálový duel s Plzní. Vstupenky na další domácí zápasy nadstavby půjdou do prodeje mezi sparťanské permanentkáře kompletně bez rozdílu.

Další novinky