Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

V Edenu rozhodne naše koncentrace

Sparťané před 295. derby

Sdílet

Sparta ve středu zvládla pohárový souboj proti Baníku Ostrava a už v neděli ji v Edenu čeká 295. derby proti Slavii. Ještě než vám v průběhu odpoledne nabídneme tradiční video preview, můžete is přečíst pár ohlasů ze sparťanské kabiny.
„Jak důležitý byl výkon proti Baníku? To ukáže zápas na Slavii. Došlo k uklidnění, postoupili jsme, to byl náš úkol. Ale teď nás zase čeká liga, a pokud chceme být úspěšní, musí být hráči schopni zopakovat minimálně stejný výkon jako proti Baníku, co se týče především organizace hry,“ vysvětluje před nedělním 295. derby proti Slavii hlavní trenér Václav Kotal.
„Nálada v kabině je po posledním zápase skvělá, takže se můžeme s čistou hlavou chystat na derby. Přípravy jsou podobné jako na Baník, bude to další těžký soupeř. Chceme to zvládnout a navázat na středeční utkání,“ prozradil Ladislav Krejčí.
„Známe kvality Slavie, jsou nepopiratelné. Musíme se opravdu dobře připravit a jet tam s tím, že je chceme přejet,“ říká bojovně naladěný Adam Hložek.
„Bude to válka, to všichni moc dobře víme a musíme k tomu tak přistoupit. Zároveň je ale potřeba, abychom se zaměřili hlavně na sebe, tak, jako to bylo ve středu,“ dodává Krejčí.
„Každý zápas je jiný. Bude to o koncentraci hráčů, duel s Baníkem je pryč a všichni víme, že jedna vlaštovka jaro nedělá. Opět musíme hrát zodpovědně, komunikovat, hráči se musejí na hřišti organizovat. To všechno je strašně důležité. Věřím, že v tom budeme pokračovat,“ uzavírá Václav Kotal.
Kompletní rozhovory se sparťany vám nabídneme v průběhu pátečního odpoledne v tradičním video preview.

Další novinky