Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Začít vítězně!

Michal Sáček, Semih Kaya a Jiří Saňák před Slováckem

Sdílet

Sparťany čeká první soutěžní utkání nové sezony. V neděli na Letné přivítáme 1.FC Slovácko. Cíle je jasný - přenést dobré prvky z herní přípravy i do ligového duelu, přidat k tomu lepší produktivitu v útočné fázi a získat první tři body.
„Na start nové sezony už se moc těším a asi nemluvím jen za sebe ale za všechny kluky. Všichni jsme rádi, že máme za sebou přípravu a teď chceme správně odstartovat,“ těší se před startem FORTUNA:LIGY Michal Sáček.
„Konkurence na mém postu se zvýšila, což je určitě dobře. Přišli mladí a talentovaní kluci a právě ta konkurence nás posouvá dál. Uvidíme, kdo dostane šanci v neděli, nikdo nemáme místo v sestavě jisté,“ upozorňuje Michal.
Těší se také stoper Semih Kaya: „Mám za sebou dobrou přípravu, doufám a věřím, že si to přenesu i do soutěžních zápasů. Musím zůstat zdravý, nic jiného neexistuje, protože chci ukázat, jaký jsem skutečně hráč,“ zní hodně motivovaně Kaya.
1 / 34
„Cítím z mužstva hodně přátelskou atmosféru, v tomhle směru jsme teď asi nejdál. Mám absolutní důvěru ve své spoluhráče i v trenérský tým, není důvod, aby pro nás nová sezona nebyla úspěšná,“ plánuje Semih.
„Těšíme se na fanoušky, na první ligové kolo. Příprava byla kvalitní, splnili jsme, co jsme chtěli. Víme, že česká liga je náročná a je potřeba, abychom byli od začátku maximálně koncentrovaní,“ dává důraz na psychiku hráčů asistent trenéra Jiří Saňák.
Kompletní rozhovory se všemi třemi uvidíte v tradičním videopreview, které pro vás připravujeme!

Další novinky