Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
RozhovoryMuži A

Chceme nejen výsledek ale i pěknou hru!

Ondřej Zahustel a Matěj Hanousek před Bohemians

Sdílet

Spartu v neděli čeká první jarní utkání FORTUNA:LIGY proti Bohemians. Hráčům je jasné, že po povedené přípravě je potřeba potvrdit nárůst formy i v úvodním soutěžním utkání.
„Těším se hrozně moc, to je samozřejmé. Půl roku jsem nehrál, těším se i na naše fanoušky. Příprava se nám povedla, odmakali jsme to tak, jak po nás trenér chtěl. Teď jde o to to potvrdit domácí výhrou, jinak by zase všechno bylo zapomenuto,“ vysvětluje před prvním jarním zápasem Ondřej Zahustel.
Premiéra ve sparťanském dresu čeká Matěje Hanouska: „Těším se samozřejmě strašně moc, doufám, že to dopadne dobře, abychom vítězně načali jaro a já mohl na svůj první zápas vzpomínat s radostí.“
„Bohemka hraje náročný, fyzický a tvrdý fotbal. Ale musí to být hlavně o nás, jsme domácí tým a chceme mít zápas pod kontrolou,“ říká k zápasovým plánům Zahustel.
V podobném duchu hovoří i Matěj Hanousek: „Nebude to nějak otevřená partie, tak Bohemka nehraje. Pro nás proto bude nejdůležitější dát gól ideální z první šance a zklidnit se. Pokud první gól dáme, tak přidáme i další a zápas bychom mohli v klidu dovést do vítězného konce,“ říká bývalý obránce Jablonce. 
„Přišli noví kluci, jsou tu mladí hráči, kteří taky skvěle zapadli. Prospělo to atmosféře v kabině a start jara vyhlížíme s velkým očekáváním,“ prozrazuje Ondřej Zahustel.
„Chceme dostat fanoušky na svou stranu, nejen výsledkově ale i tím, že se budou na fotbale bavit. Musíme to od začátku hnát dopředu, rychle vstřelit branku a pak přidat i další,“ uzavírá dojmy před utkáním s Bohemians Hanousek.

Další novinky