Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-10

Desítka 4. na turnaji v Německu

Souboj o 3. místo jsme nezvládli

Sdílet

Kategorii U10 čekal v neděli 18. září turnaj v německém Herriedenu. Na dobré výkony ve skupině jsme nenavázali v další fázi, a nakonec z toho byla 4. příčka.
Základní skupina:
AC Sparta Praha – SG Herrieden 12:0
AC Sparta Praha – SpVgg Ansbach 3:1
AC Sparta Praha – FC Augsburg 1:0
AC Sparta Praha – SK Rapid Vídeň 0:2
AC Sparta Praha – Greuther Fürth 5:1
AC Sparta Praha – SV Waldhof Mannheim 0:0
Ze základní skupiny jsme postoupili přímo do semifinále. V něm jsme narazili na pozdějšího vítěze turnaje. Tento duel nám však nevyšel podle představ. Následovalo tak utkání o bronzové medaile, ale ani v tomto souboji se nám nepodařilo skórovat a turnaj jsme tak zakončili na 4. místě.
Semifinále:
AC Sparta Praha – TSV 1860 Mnichov 0:4
O 3. místo
AC Sparta Praha – SpVgg Unterhaching 0:2
Umístění:
  1. TSV 1860 Mnichov
  2. SK Rapid Vídeň
  3. SpVgg Unterhaching
  4. AC Sparta Praha
  5. FC Augsburg
  6. Junior B team
  7. FC Norimberg
  8. Greuther Fürth
V Bavorsku nás reprezentovali tito hráči: Jirk, Karas, Pertlík, Červený, Haller, Pantie, Kisel, Kult, Macháček, Bocchetti a Lechner.
Trenér Pavel Sulek hodnotí účast svého týmu: „Z kvalitně obsazeného turnaje odjíždíme zklamaní, protože jsme si přivezli bramborovou medaili. Určitě jsme měli na to dosáhnout lepší umístění, ale když ve třech posledních nejdůležitějších zápasech nedáme ani gól a dohromady jich šest dostaneme, tak je ve finále umístění spravedlivé a odpovídající naší předvedené hře, a to hlavně před brankou soupeře, kde jsme se mnohdy chovali hodně zbrkle a naivně.“

Další novinky