Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Dětská noc v GENERALI Areně

Připomeňte si, jak proběhla Letenská noc

Sdílet

V pátek 7. 9. proběhla jedna z exkluzivních akcí pro členy Mini Kids, Kids a Junior Clubu - Letenská noc! Vybrané děti strávily se svým doprovodem večer v GENERALI Areně a přespaly přímo na hlavní ploše.

LETENSKÁ NOC | Dětské nocování na stadionu

Mladé sparťany a jejich doprovod přivítal na Letné maskot Spartakus. Děti se nejdřív ubytovaly do připravených stanů a následně je čekalo slavnostní přivítání a předání drobného dárku. Tím byl polštářek, aby se všem účastníkům na Letné dobře spalo.
Hlavním programem byla rozcvička a fotbalový turnaj. Kidsclubáci a Juniorclubáci se rozdělili do čtyř týmů a za tónů sparťanské hymny zahájili napínavé fotbalové boje. Na dobrou noc se dětem promítala na velkoplošné obrazovce pohádka - Shrek 2. Po probuzení pak proběhla za východu slunce sparťanská rozcvička a po ní následovala vydatná snídaně.
1 / 37
Chcete spolu s vaším potomkem také přespat v GENERALI Areně a zahrát si fotbálek na vašem oblíbeném stadiónu nebo se zúčastnit dalších exkluzivních klubových akcí? Registrujte se na webu www.sparta.cz/clenstvi a čerpejte řadu členských výhod!

Sdílet

    Další novinky