Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Dětská tisková konference

Členové Sparta Clubu Junior a Junior+ vyzpovídali hráče A-týmu

Sdílet

Členové Sparta Clubu Junior a Junior+ měli znovu možnost zažít, jaké to je být novinářem, a vyzpovídat členy sparťanského A-týmu. Tentokrát na jejich otázky odpovídali Jaroslav Zelený s Lukášem Haraslínem.
Úterní mrazivý podvečer měl na svém programu velmi zajímavou událost. Mladí sparťané a sparťanky, kteří mají své členství Sparta Clubu Junior, či Junior+, již tradičně měli tu čest setkat se přímo v útrobách epet ARÉNY s vybranými hráči našeho A-týmu a zeptat se je úplně na cokoliv.
Na děti i jejich doprovod čekalo v tiskovém centru na Letné před zahájením akce drobné občerstvení, takže si všichni přítomní mohli dát něco dobrého na zub. Poté již dorazili obránce Jaroslav Zelený, který hájí sparťanské barvy od letošního léta, a slovenský křídelník Lukáš Haraslín.
Právě slovenština byla v sále jedním z témat. Ředitel komunikace Ondřej Kasík, který celou tiskovou konferencí provázel, zkoušel účastníky, zda rozumí základním fotbalovým slovíčkům. Celý podvečer se nesl v příjemné a přátelské atmosféře. Všechny děti, ačkoliv byly některé zprvu poněkud ostýchavé, se postupně osmělily a dosyta využily příležitost pokládat svým idolům otázky. Dozvěděly se mimo jiné, jak se Jaroslav s Lukášem dostali k fotbalu, jaký nejdůležitější gól ve své kariéře vstřelili, či komu fandí na právě probíhajícím mistrovství světa.
Když byly všechny otázky zodpovězeny, čekalo na malé sparťany ještě překvapení v podobě tomboly, jejíž výherci si odnesli domů například domácí dres, šálu, polštářek s Rudym či svačinovou krabičku. Na konci akce byla také možnost se s hráči vyfotit, nechat si od nich podepsat kartičky či další sparťanské předměty.
1 / 19
Chcete spolu s vaším potomkem také mít možnost setkat se s hráči, přespat přímo na hrací ploše, zahrát si fotbálek na nejlepším stadionu v České republice nebo se zúčastnit dalších exkluzivních klubových akcí? Registrujte se na webu ještě dnes a čerpejte řadu členských výhod přímo zde.

Další novinky