Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-13

Dva zápasy zimních lig s Háji a Čelákovicemi

Mladší žákyně měly v sobotu napilno

Sdílet

Mladší žákyně v sobotu měly napilno. Nejdříve odehrály dopoledne zápas zimní ligy na Xaverově proti mladším žákům Hájů, odpoledne poté změřily síly s chlapci Čelákovic.
Přijely hráčky z jižních Čech Kája Strašíková a Lenka Vaněčková a podaly výborný výkon. Protože odpoledne sparťanky čekalo další utkání zimní ligy v Ďáblicích, musely některé hráčky odehrát obě utkání. Děkujeme Lucce Rottové, Míše Němečkové, Lucce Chumanové, Kláře Daníčkové, Niki Lesákové, které odehrály oba zápasy.
V dopoledním zápase děvčata dominovala. Celkové vítězství 14:3 ukazuje na kvalitní výkon.
Sparťanky se fotbalem se fotbalem bavily, bylo vidět plno hezkých akcí, chlapce přehrávaly a střílely jednu branku za druhou. V tom byla nejlepší Adéla Trachtová, střelkyně osmi branek. K naší radosti, si věřila a proměňovala šance. Nezaostávaly ani ostatní hráčky, které hrály s velkou chutí a kvalitou.
Komentář trenérů: “Dnes jsme byly přístupem a kvalitou hry mile překvapeni. V prvním zápase dominovaly v obraně Kája a Lenka, kterým sekundovaly i ostatní hráčky. Holky se fotbalem bavily. Škoda, že v obraně jsme nechali soupeře po našich chybách vstřelit zbytečné tři branky.
Sparta WU13 – Háje 14:3
Střelkyně: Truksová 7, Německová 3, Ryšavá 2, Rottová 1, Ševčíková
Sestava: Vaněčková, Strašíková, Daníčková, Trachtová, Němečková, Trachtová, Rottová, Šmídová, Lesáková, Ryšavá, Kolmanová, Chumanová, Truksová
Na odpolední zápas se změnila stoperská dvojice. S velkým přehledem ji odehrála Eliška Holubová a Niki Jeriová. Proti velmi vyspělému soupeři se nezalekly a fotbalové situace řešily s obrovským přehledem. Celý zápas byl v režii sparťanek, které předváděly opět výborný pohyb, chytrost a chlapce přehrávaly myšlením a kvalitou. Výborným pohybem dominovala Pavla Slaninová, střelkyně 3 branek.
Nejkrásnější branku po hezké kombinaci vstřelila Danča Bednářová. Sparťanky hrály s chutí, předváděly moderní fotbal a soupeře přehrávaly kvalitou.
Komentář trenérů: “Dnes jsme měly obrovskou radost z obou zápasů. Holky se fotbalem bavily a předváděly fotbal v pohybu, v kvalitě a soupeře, i když fyzicky zdatnějšího nepustily do žádné šance. Je vidět, že holky fotbal umějí a hlavně se fotbalem baví.
Sparta WU13 – Čelákovice 7:0

Střelkyně:
Slaninová 3, Harantová 2, Bednářová, Truksová
Sestava: Chumanová, Truksová, Jeriová, Holubová, Němečková, Blechová, Slaninová, Daníčková, Bednářová, Rottová, Harantová, Lesáková, Truksová

Další novinky