Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Informace k odloženému utkání se Slováckem

Přečtěte si informace k ticketingu na odložené utkání se Slováckem

Sdílet

Odložené utkání 14. kola FORTUNA:LIGY proti Slovácku odehrajeme na letenském stadionu ve středu 9. listopadu od 19:30 hodin. Přečtěte si informace ke vstupenkám či věrnostnímu systému pro permanentkáře.
Ticketing na původní termín utkání se Slováckem jsme se rozhodli zcela anulovat. Všem fanouškům, kteří si zakoupili prostřednictvím portálu Enigoo vstupenku, bude do konce tohoto týdne vrácena platba zpět v plné výši.
„Chceme, aby to bylo férové pro všechny. Proto jsme se rozhodli původní zápas zcela anulovat a všem, kdo si koupili vstupenku, vrátíme peníze zpět. Prodej vstupenek na utkání tak začne zcela od začátku,“ uvedl marketingový ředitel ACS Kamil Veselý. 
Permanentkářům, kteří na zápas poskytli své místo, přiřadíme místo zpět a odebereme přičtené body do věrnostního systému. 
„Každý si zaslouží mít znovu možnost rozhodnout se, zda na zápas půjde či nikoli. Nechceme, aby se naši permanentkáři cítili být poškozeni tím, že původně nemohli jít, dali své místo do prodeje, a teď už by se ke svému místu nedostali,“ doplnil Veselý.
Prodej vstupenek na nový termín zápasu odstartuje přednostně pro členy Sparta Clubu ve středu 2. listopadu ve 12:00 hodin. Volný prodej pak začne ve čtvrtek ve stejný čas.

Další novinky