Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-13

Interliga mladších žáků U12 & U13

Sparta doma přivítala Zlín a Ostravu

Sdílet

V rámci dalšího kola interligy přijela do našeho tréninkového centra Ostrava a Zlín. V minulém kole jsme potkali stejné soupeře ve Zlíně (Interliga ve Zlíně). Nyní jsme chtěli stejný úspěch zopakovat na domácím hřišti. Kategorie U12 obě utkání vyhrála. Zápas s Ostravou byl však i přes naše vedení 4:0 napínavý až do posledního hvizdu, protože Ostrava dokázala snížit na 4:3 a v posledních minutách se hnala za vyrovnávací brankou. U13 své soupeře porazila jasným výsledkem bez obdržené branky.
Interliga U12
AC Sparta Praha U12 – Fastav Zlín U12 8:2 (4:0)
Branky: Holinka, 2x Hroník, Holinka, Jeřábek, 3x Jandovský.
AC Sparta Praha U12 – Baník Ostrava U12 4:3 (4:2)
Branky: Kotíšek V., Holinka, vlastní, Jandovský.
AC Sparta: Stoulil – Pospíšil, Jeřábek, Amler, Spizzirri – Dýcka, Čáp, Kotíšek M., Kotíšek V., Tomáš, Hroník – Holinka, Jandovský, Štěpánek.
Dvojutkání zhodnotil hlavní trenér kategorie Matyáš Kudela: „Odehráli jsme dvě dobrá utkání. V prvním zápase proti Zlínu jsme měli skvělý vstup do utkání. Agresivním napadáním jsme získávali spoustu míčů, hráli rychle a přímočaře a už v 15. min. vedli 4:0. Ve druhém poločase mě mrzí jen dva zbytečně obdržené góly. Z aktivity, kterou jsme se prezentovali první poločas, jsme ani ve druhém neustoupili a zaslouženě velkým brankovým rozdílem vyhráli. Do druhého zápasu s Baníkem jsme vstoupili stejně skvěle jako proti Zlínu a i v tomto utkání jsme rychle vedli 4:0. Po čtvrtém vstřeleném gólu jsme si však začali myslet, že vše od tohoto stavu půjde samo, začali příliš držet míč, hromadily se chyby a my tím dopomohli Baníku. Soupeř jednoduše získával míče a z rychlých protiútoků nás trestal, až snížil na 4:3. Po třetím obdrženém gólu to byl z obou stran velký boj, který jsme však po zásluze vyhráli.“
Interliga U13
AC Sparta Praha U13 – Fastav Zlín U13 6:0 (2:0)
Branky: 3x Nechvátal, Vodolán, Moudrý, Poturnay.
AC Sparta Praha U13 – Baník Ostrava U13 3:0 (1:0)
Branky: Nechvátal, Chrastina, Duška.
AC Sparta: Stehlík – Uhrin, Mikuš, Krpálek, Poturnay, Vodolán, Hrodek, Doloh, Duška, Topič, Wölfl, Moudrý, Duška, Nechvátal, Chrastina, Penxa.

Další novinky