Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Jak si vedli sparťani na hostování?

Hráči Sparty v jiných klubech

Sdílet

Zinedin Mustedanagić přispěl gólem k výhře Ružomberku nad slovenským mistrem Slovanem Bratislava. Mezi střelce se zapsal také Jan Fortelný. Podívejte se, jak se dařilo dalším hráčům Sparty na hostování v jiných týmech.

ČESKO

FORTUNA:LIGA
Tomáš Wiesner odehrál 72 minut v dresu Mladé Boleslavi proti Teplicím (8:0).
Bogdan Vatajelu nastoupil na posledních 20 minut utkání Jablonce v Plzni (1:2).
Daniel Köstl sledoval duel Liberce se Slavii (0:0) z lavičky a připsal si start za libereckou juniorku.
FORTUNA NÁRODNÍ LIGA
V základní sestavě Vlašimi do utkání s Varnsdorfem (2:0) vyběhli Petr Plachý, po delší době Vadim Červak a Jan Fortelný, který se zapsal mezi střelce. Do druhého poločasu ale místo něj přišel Jan Pavlík. Na posledních 6 minut nastoupil ještě Youssouf Dao. Hugo Jan Bačkovský a Ondřej Novotný sledovali zápas z lavičky. Milan Piško pykal za žluté karty.
David Březina odehrál v dresu Táborska celý zápas proti Ústí nad Labem (2:3). Christián Frýdek v nominaci chyběl.
Filip Maksić nastoupil v základní sestavě Znojma do duelu s Pardubicemi (1:3). Ve 33. minutě byl střídán.
Filip Havelka sledoval po zranění duel Českých Budějovic s Hradcem Králové (0:1) z lavičky. Daniel Mareček k dispozici nebyl.
Daniel Turyna chyběl v nominaci Jihlavy na zápas se Žižkovem (4:1). Stejně tak Marián Burda na druhé straně. Turyna nastoupil za juniorku.
ČESKÁ FOTBALOVÁ LIGA
David Čapek byl u vysokého vítězství Vyšehradu, který porazil Brozany 7:1. Do statistik se ale tentokrát zapsal jen žlutou kartou a po hodině hry byl střídán.
JUNIORSKÁ LIGA
Daniel Köstl odehrál celý zápas v dresu liberecké juniorky proti Spartě a v nastavení byl po druhé žluté kartě vyloučen.
Daniel Turyna nastoupil v 66. minutě do zápasu jihlavské juniorky proti Českým Budějovicím (1:1).

SLOVENSKO

Zinedin Mustedanagić odehrál 85 minut v dresu Ružomberku proti Slovanu Bratislava (3:2) a slovenskému mistrovi vstřelil branku. Zinedin stihl ještě žlutou kartu. Brankář Jan Čtvrtečka byl na lavičce.
Václav Dudl ani Jiří Kulhánek nebyli v nominaci na zápas Senica – Trnava (2:0). V utkání pro zajímavost nastoupil v dresu domácích jediný Slovák, jinak pouze cizinci. Brankář Vojtěch Vorel na druhé straně nebyl nominován.

TURECKO

Semih Kaya sledoval výhru Galatasaraye nad Besiktasem (2:0) z lavičky.
Ve druhé nejvyšší turecké i tentokrát chyběl Vukadin Vukadinović v nominaci Bolusporu na zápas s pro duel s Hataysporem (1:4).

IZRAEL

Georges Mandjeck odehrál celý zápas proti Hapoelu Beer Ševa a přispěl v výhře 3:1.

Sdílet

    Další novinky