Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Jakub Štáfek nastoupí do virtuálního derby!

Známe předposledního sparťana pro nedělní akci

Sdílet

Je čas představit vám předposlední posilu Sparty pro nedělní virtuální derby a také druhého hráče v kategorii slavní fanoušci. Tím bude herec a sám velmi kvalitní fotblaista - Jakub Štáfek! V hvězdném souboji se v derby střetne se slávistou Benem Cristovaem! Symbolické vstupenky si můžete koupit ZDE, výtěžek z prodeje poputuje ke zdravotním sestrám, které postihla koronavirová krize.
Jak se těšíš?
Těším se tak přiměřeně, spíš se těším na to, že se dostanu do jiného prostředí než se teď většinu času nacházím. Celou karanténu jsem víceméně doma, takže už je to jednotvárné. Pustil jsem se aspoň do rekonstrukce bytu a už jsem ze všeho toho malování a cest pro materiál docela unavený.
Budeš cítit velkou zodpovědnost, že bojuješ ve sparťanském dresu proti Slavii?
Takhle jsem nad tím ještě nepřemýšlel, nad to asi budu myslet až bezprostředně před tím zápasem. Budu chtít za každou cenu vyhrát, ale nejsem žádý velký hráč Fify, fotbal na konzoly mě moc nebaví, vždycky si jdu radši zahrát ten reálný. 
Proti tobě nastoupí Ben Cristovao. Kdo bude favorit?
Vůbec nevím, jak je na tom Ben s hraním, takže netuším. Ani jsem teda nevěděl, že to je slávsita, to mě překvapuje. 
Budeš hrát jako Kuba Štáfek nebo se vžiješ do role Laviho?
Jako Kuba Štáfek, určitě. Asi si samozřejmě Slaviii trochu popíchnu, ale nějaké hecování je v tomhle případě zbytečné, jde hlavně o dobrou věc a zábavnou akci.
Jak se ti líbí projekt Derby pomáhá?
Charitativní podtext je u každé akce fajn, dává to tomu přidanou hodnotu. Pomáháme a zároveň děláme věc, která lidi baví. Teď je těch akcí, které pomáhají, strašně moc, ale úplně chápu, že to teď lidé potřebují. Těším se na zápas, a když to pomůže, tak je to fajn bonus.

Sdílet

    Další novinky