Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Je třeba pochválit celý tým

Uroš Radaković po Liberci

Sdílet

Uroš Radaković mohl být po zápase spokojený. Obrana, v jejímž středu stál, neinkasovala a povedlo se jí to už ve třetím zápase v řadě. Po utkání to dával do souvislosti se zodpovědnou prací celého týmu.

RADAKOVIĆ | Pochvala pro celý tým

Jak hodnotíš zápas s Libercem?
Nebyl to vůbec jednoduchý zápas. Moc se mi líbí, že ty poslední zápasy zvládáme hodně týmově, hodně bojujeme, všichni se vrací. Dnes jsme předváděli i lepší hru než proti Baníku. Jsme rádi, že jsme to zvládli.
Vypadalo to jako fyzicky hodně náročné utkání. Bylo to tak?
Věděli jsme, že Liberec vysoko naběhá, je agresivní a běhavý. Museli jsme hodně napadat, hodně běhat. Chtěl bych tým pochválit za to, jak k tomu přistoupil.
Nechyběl tomu z naší strany další gól?
Mohli jsme přidat ještě nějaký gól, oni taky jednu šanci měli. Ale je dobře, když umíme podržet i výsledek 1:0, to ukazuje, že tým chce pracovat a bojovat o každý míč.
Potřetí v řadě máme čisté konto. Čím to?
Hodně jsme na tom s trenéry pracovali, díváme se na videa a snažíme se to zlepšit. Není to jen zásluha obránců a brankáře, je to zase pochvala celému týmu. Začínáme bránit už od Drchyho, zapojují se křídla i střední záložníci. Pochvala celému týmu!
Nemůžeme skončit hůř než třetí. Jsi rád, že se to povedlo už ve druhém zápase nadstavby?
Říkal jsem už před týdnem: pojďme do těch zápasů naplno, zkusme je zvládnout co nejlépe. Zatím se nám to daří, snažíme se vrátit fanoušky na svou stranu. Doufám, že to bude pokračovat a budeme dál vyhrávat.
1 / 91

Další novinky