Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Kádr pro soustředění

Do Rakouska odcestovalo 22 hráčů do pole a 4 brankáři

Sdílet

V úterý odpoledne odcestoval A tým na soustředění do rakouského Bad Leonfeldenu. Klubovým autobusem zamířilo do Horního Rakouska 22 hráčů do pole a čtyři brankáři.
Dopoledne trénink na Letné, regenerace, oběd a cesta do dobře známého místa jen několik kilometrů jižně od českých hranic. Takový byl úterní program svěřenců Václava Jílka.
Na tréninkovém kempu, který pro sparťany začne prvním tréninkem ve středu, budou chybět dlouhodobě zranění Bořek Dočkal, Václav Drchal, Lukáš Juliš, Matěj Pulkrab a Filip Panák. Kvůli zdravotním problémům bohužel neodcestoval ani Václav Kadlec. Ten podstoupí další léčbu kolene, s nímž má dlouhodobé problémy. Koleno Václava Kadlece bohužel negativně reagovalo na zvýšenou zátěž v prvním týdnu letní přípravy.
Až v druhém týdnu soustředění by se měl k mužstvu připojit Uroš Radaković, který léčí zdravotní problémy po sobotním přátelském zápase v Benešově.
Na hráčské soupisce pro Bad Leonfelden 2019 nejsou dále ani Václav Dudl, který se nevešel do nominace, a Jiří Kulhánek. Mladý záložník má aktuálně svolení připravovat se do konce měsíce s týmem Dynama Českých Budějovic.
Georgés Mandjeck je nadále s reprezentací Kamerunu na Africkém poháru národů.
Klub už při zahájení přípravy oznámil, že jedná o odchodech Vukadina Vukadinoviće a Bogdana Vatajela. Zároveň momentálně probíhají jednání o transferu Eldara Ćiviće.
1 / 13

Další novinky