Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-13

Kategorie U13 deklasovala Hradec Králové

Sparťané z ročníku 2006 rozstříleli Hradec Králové

Sdílet

Sparťané z ročníku 2006 odehráli v nafukovací hale Tréninkového centra mládeže duel proti stejně starému soupeři z Hradce Králové. Mladí sparťané v zápase dominovali a Hradci nastříleli rovných deset branek!
Začátek zápasu se nesl ve znamení boje ve středu pole. Sparťané ale postupem času začali svého soupeře přehrávat, drželi výrazně déle míč na svých kopačkách a vytvářeli si brankové příležitosti. V jedné z nich zatáhl míč Souček, který ho následně předložil Drahovzalovi, jenž bez problémů poslal Spartu do vedení! A to byl jen začátek!
O chvíli později se míče zmocnil Princ, který našel osamoceného Filípka před brankou soupeře, jenž a zvýšil již na 2:0 pro náš tým! Jen o pár minut později získal v souboji míč Feit a po jeho individuální akci to bylo již 3:0! V následné velké šanci Sparty byl faulován uvnitř pokutového území Rus a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Piralič, který zvýšil už na 4:0!
Další sparťanský gól přidal po přihrávce od Wintera Feit, který svým druhým gólem v utkání zvýšil již na 5:0! Gól na 6:0 si na svůj účet připsal Princ, jenž vystihl Hradeckou rozehrávku a neměl problém prostřelit soupeřova brankáře. Následně v rychlém sledu za sebou zkompletoval svůj hattrick Souček, který využil přihrávek Rusa a Drahovzala, a zvyšoval nejprve na 7:0 a následně i na 8:0!
Po té svůj druhý gól v utkání vstřelil i Drahovzal, když využil přesné přihrávky od Kačura a Sparta vedla už 9:0! Poslední branku utkání si pro sebe schoval Winter, který míč nejprve získal z kopaček soupeře, aby po individuální akci nedal brankáři soupeře šanci a zvýšil rozdíl ve skóre již na deset branek. Sparta tak porazila Hradec Králové v poměru 10:0!
AC Sparta Praha - FC Hradec Králové 10:0
Branky: Drahovzal, Filípek, Feit, Piralič, Feit, Princ, Souček, Souček, Drahovzal, Winter
Sestava AC Sparta Praha: Jovanoski, Kulíšek - Job, Princ, Němcová, Randa, Kačur, Piralič, Feit, Rus, Filípek, Diviš, Souček, Drahovzal, Winter 
Utkání zhodnotil asistent trenéra kategorie U13, David Horký: Začátek zápasu byl vyrovnaný a hrálo se spíše ve středu hřiště. Chvíli nám trvalo než jsme začali hrát svou hru a dostali se do šancí. Postupně jsme se zlepšovali. Začali dodržovat tvar, roztahovat hru, obrana zrychlila a zpřesnila rozehrávku a celkově se dařila kombinace i na jeden den. Z toho pramenila naše převaha a vytváření šancí. K tomu jsme začali proměnovat šance a tak jednoznačně ovládli zápas. Soupeře jsme pak prakticky nepustili za půlku natož, aby se dostali do vyložený šance.

Další novinky