Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-13

Kategorie U13 rozdrtila o rok starší Duklu!

Sparťané se v rámci přípravného zápasu utkali s výběrem o rok starší Dukly Praha!

Sdílet

Svěřenci trenéra Matyáše Kudely odehráli v rámci přípravného utkání duel s o rok straším celkem Dukly Praha. Zápas se našim chlapcům vydařil a zcela po zásluze jej jednoznačně ovádli!
Vstup do utkání měli sparťané naprosto fantastický! Již ve 3. minutě se dostal do velké příležitosti Tošnar, který v ní nezaváhal a poslal Spartu do vedení! Jen o pár minut později bylo na straně našich hochů ještě veseleji! V 16. minutě totiž obdržel přihrávku Filípek a ten svůj pokus nasměroval přesně do brankové sítě Dukly! Do poločasu navíc sparťané stihli svůj náskok ještě navýšit, když se prosadil ve 25. minutě Winter a stvrdil tak tříbrankové poločasové vedení pro náš tým!
Výborně naši chlapci začali i druhý poločas! Po odehraných třech minutách druhé půle se totiž k míči dostal Drahovzal, který vstřelil již čtvrtý gól Sparty! A to nebylo vše! Sparťané totiž následně v rychlém sledu vstřelili soupeři další dvě branky! Konkrétně se ve 42. minutě prosadil Rus, kterého napodobil ve 45. minutě svým druhým gólem v utkání Drahovzal! 
Během 50. minuty svůj druhý gól v utkání přidal i Rus a střelecký účet sparťanů uzavřel v 58. minutě Tesař! Dukla během druhého poločasu dokázala prostřelit Medenicu jednou a snížila tak na konečných 1:8 pro Spartu!
FK Dukla Praha - AC Sparta Praha 1:8 (0:3)
Branky AC Sparta Praha: 3. Tošnar, 16. Filípek, 25. Winter, 38. Drahovzal, 42. Rus, 45. Drahovzal, 50. Rus, 58. Tesař
Sestava AC Sparta Praha: Kulíšek (36. Medenica)- Diviš (58. Marek), Marek (36. Svoboda), Princ, Job (60. Winter) - Filípek (36. Tesař), Feit, Saal, Tošnar (58. Filípek) - Rus (65. Kulíšek), Winter (36. Drahovzal)
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie U13, Matyáš Kudela: „Odehráli jsme dobrý zápas proti o rok starším hráčům Dukly. Po celý zápas jsme rychle a přesně kombinovali. Velkou radost mám také z vysokého počtu vyhraných soubojů proti fyzicky vyspělejším protivníkům."
1 / 41

Další novinky