Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-14

Kategorie U14 rozdrtila slovenskou Nitru

Svěřenci trenéra Martina Kumšty porazili v přípravném utkání slovenskou Nitru!

Sdílet

Svěřenci trenéra Martina Kumšty přivítali v rámci přípravného utkání, na domácí půdě Tréninkového centra mládeže, výběr slovenské Nitry. O vítězství v tomto mezistátním utkání rozhodli naši chlapci již v prvním poločase utkání!
Sparťané vstoupili do utkání bojácně a spíše si ze začáku zkoušeli, co si proti soupeři mohou dovolit. Obavy ze soupeře je ale opustili hned po první vstřelené brance, kterou měl na svědomí Říha! Sparta tak vedla 1:0 a od té doby bylo utkání výhradní záležitostí jednoho celku - toho našeho! Hráči v rudých dresech na hřišti pracovali skvěle a do konce prvního poločasu se ještě prosadili třikrát! Konkrétně se dvakrát za náš tým prosadil Horák, jednu branku přidal Piralič. Po prvním poločase tak Sparta vedla nad Nitrou 4:0!
Naši hoši nepolevili ve svém úsilí ani v druhém poločase! V něm se jim sice nedařilo nastřílet soupeři čtyři branky, jako v části první, nicméně hra byla z jejich strany stále vysoce dominantní! To potvrzují dva vstřelené góly našeho výběru v druhém poločase. Nejprve svou šanci na zapsání se do listiny střelců využil Slanina, kterého následně napodobil Rus! Sparta tak v jednoznačném utkání porazila výběr slovenské Nitry vysoko 6:0!
1 / 34
AC Sparta Praha - FC Nitra 6:0 (4:0)
Branky AC Sparta Praha: 2x Horák, Říha, Piralič, Slanina, Rus.
Za AC Sparta Praha nastoupili: Jovanoski - Vaněk, Váňa, Piralic, Novák, Káža, Vitarigov, Cettl, Diviš, Horák, Slanina, Říha, Feit, Rus, Princ.
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie U14, Martin Kumšta: „Začátek zápasu byl z naší strany opatrný. Vše se změnilo první brankou. Od té doby jsme pracovali podle našich představ a odměnou je nejen šest branek, ale množství pohledných akcí, které kluci předvedli."

Další novinky