Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Kauza Hašek – další krok ACS

Sparta podala na FAČR Návrh na zahájení rozhodčího řízení

Sdílet

Klub AC Sparta Praha fotbal, a.s. doručil na FAČR dokument, na základě kterého bude zahájeno rozhodčí řízení v kauze jednostranné výpovědi Martina Haška. Vedení klubu, v této věci zastupované advokátem Bronislavem Šerákem, nadále považuje výpověď Martina Haška za neoprávněnou.
Klub fanoušky a veřejnost ihned po obdržení Haškovy jednostranné výpovědi dne 12. 3. informoval, že se bude bránit u příslušných orgánů. Sparta totiž nadále trvá na tom, že až do podání výpovědi ze strany hráče klub plnil všechny smluvní povinnosti a naopak hráčovo jednání bylo dlouhodobě v rozporu s podmínkami kontraktu, který obě strany podepsaly.
Návrh na zahájení rozhodčího řízení na čtrnácti stranách obsahuje mimo jiné rekapitulaci kroků Martina Haška, dále obsahuje reakce na některá tvrzení hráčovy zástupkyně Markéty Vochoska Haindlové.
Sparta bude v rámci rozhodčího řízení požadovat újmu, která jí kroky Martina Haška vznikla. S ohledem na následné řízení klub více informací směrem k veřejnosti nebude poskytovat.

Další novinky