Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-12

Německá konfrontace U12

Nejmladší žáci odehráli přípravné zápasy v Německu

Sdílet

Svěřenci trenéra Tomáše Kabeláka odehráli o víkendu čtyři přípravné duely v německém Lipsku. Mladí sparťané zde narazili na výběr Unionu Berlín, Hofu, Borussie Berlín a domácího Red Bullu!
Všechny utkání naši hráči odehráli v systému 8+1. Jeden zápas se hrál po dobu osmadvaceti minut, bez přestávky.
Do prvního duelu nastoupili borci ze Strahova proti výběru Unionu Berlín. A sparťané zápas zvládli po přesvědčivém výkonu velmi dobře! Nejprve se prosadil Penxa, kterého svými brankami následovali Nechvátal s Duškou! Union se v utkání prosadil do Maďarovy branky pouze jednou, a tak Sparta zvítězila v úvodním duelu v poměru 3:1!
Bohužel, ve druhém utkání dostali naši hoši lekci z produktivní hry od domácího Red Bullu Lipsko. Hráči v rudých dresech nebyli schopni se po dobu celého zápasu prosadit brankově. Lipsko s tím ale problém nemělo a překonalo naší obranu hned dvakrát. V konečném zúčtování zápasu mu tak naši chlapci podlehli o dvě branky.
Svou reputaci si následně, alespoň trochu, sparťané napravili, po vítězství nad Bayernem Hofem! Naši chlapci mu sice za osmadvacet minut vstřelili pouze jednu branku, po střele Nechvátala, nicméně obrané řady našeho týmu zafungovaly skvěle, a soupeř tak měl naprosté minimum příležitostí ke vstřelení branky, které navíc nevyužil. Sparta tak ve třetím zápase zvítězila 1:0!
V závěrečném duelu se naši chlapci postavili výběru Borussie Berlín. Ve vyrovnaném utkání se za náš klub prosadil Penxa. Bohužel, Borussia v zápase překonala naší obranu dvakrát a došla si tak pro vítězství v nejtěsnějším možném poměru. Sparta podlehla celku z Berlína 1:2.
Zápasy AC Sparta Praha:
Sestava AC Sparta Praha: Maďar - Poturnay, Vodolán, Krpálek, Duška, Moudrý, Kuthan, Wölfl, Doloh, Uhrin, Penxa, Chrastina, Nechvátal
  • ACS - 1.FC Union Berlin 3:1 
  • ACS - Red Bull Leipzig 0:2
  • ACS - SpVgg Bayern Hof 1:0 
  • ACS - Tennis Borussia Berlin 1:2 

Další novinky