Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Organizační info před Plzní

Chystáte se na poslední zápas a velkolepé oslavy?

Sdílet

Na již tradičně vyprodané Letné přivítáme na závěr sezony znovu po roce Viktorii Plzeň. Posledním ligovým zápasem tak společně zakončíme nezapomenutelný ročník, v němž se nám podařilo získat double. Brány stadionu se otevírají ve 14:30, ale už od 12 hodin pro vás bude připraven bohatý doprovodný program ve fanzóně na Letenské pláni.
  • Zápas: AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň
  • Datum: 26. 5. 2023
  • Soutěž: FORTUNA:LIGA, 5. kolo finále skupiny O titul
  • Otevření stadionu: 14:30
  • Výkop: 16:00
  • Stadion: epet ARENA
  • Vstupenky: utkání je vyprodané!
  • Dejte si pozor na neoprávněný prodej vstupenek. Může se jednat o podvod!
  • Přímý přenos: O2 TV Sport
  • Rozhodčí: J. Všetečka - L. Machač, Z. Dobrovolný (V. Opočenský) | VAR: M. Kvítek | AVAR: J. Kříž
  • Kurzy Betano: 1.57 – 4.50 – 5.20 (další sázkové příležitosti k zápasu najdete ZDE)
  • Parkování: na Letenské pláni a v jejím okolí je vzhledem k produkci fanzóny výrazně omezeno – doporučujeme fanouškům při cestě na stadion využít městskou hromadnou dopravu
Předzápasový program ve fanzóně i na stadionu
Velká sparťanská neděle odstartuje ve fanzóně na Letenské pláni už ve 12 hodin. V rámci bohatého doprovodného programu na vás zde bude čekat například autogramiáda, talkshow, nebo hudební vystoupení. Fanoušci, kteří nemají vstupenku na zápas, odtud mohou utkání živě sledovat na velkoplošných obrazovkách. Více o programu fanzóny najdete zde.
Přímo na stadionu, jehož brány se otevírají v 14:30, se můžete těšit na tradiční ČSOB Kahoot kvíz, T-shirt gun s Rudym nebo předzápasovou ceremonii k ukončení kariéry velké osobnosti našeho ženského týmu, Lucie Martínkové. O hudební show se tentokrát postará DJ Flux. Přivítejte naše šampiony už při rozcvičce, která začíná v 15:20! 
Po skončení ceremoniálu jdeme všichni do fanzóny!
Pomyslnou třešničkou na dortu je účast celého týmu s oběma poháry na pódiu ve fanzóně. Co nejdříve po skončení utkání se tak všichni přesuneme do fanzóny, abychom mohli začít slavit společně. Čím dřív stadion opustíme, tím delší bude mistrovská párty, na které nemůže chybět žádný sparťan.
„Chci být s celým týmem co nejdřív s vámi – na pláni. K tomu potřebujeme, abyste se tam přesunuli ze stadionu hned po ceremonii. Díky!” – Krejda
Bezpečnost dětí na stadionu a ve fanzóně
V loňském roce se na posledním utkání a ve fanzóně ztratilo z dohledu rodičů na 40 dětí. Doporučujeme vám děti přímo označit telefonním číslem (např. náramkem s telefonním číslem, „lístkem“ v kapse s kontaktem na rodiče, visačkou s číslem na krku, ...). Pořadatelé budou mít na každém vchodu k dispozici pásky, na které bude možné napsat telefonní číslo rodiče a následně připnout na ruku dítěti.
Pořiďte si sparťanský merch
S otevřením fanzóny na Letenské pláni odstartuje také prodej fanouškovských předmětů ve stáncích, které jsou součástí fanzóny. Stánky ponecháme otevřené do 22:00 (nebo do vyprodání zásob). V merchzóně seženete ke koupi kousky z kolekce ŠAMPIONI 38 a vybrané produkty v omezeném množství z kolekce DOUBLE. Produkty z těchto kolekcí budou k dispozici výhradně ve fanzóně. V kamenné pobočce fanshopu, která bude otevřena od 12:00 do 16:00 a další hodinu po zápase, pak na fanoušky čeká stálá nabídka.
Stánky s merchandise najdete přímo u vstupu do fanzóny z ulice M. Horákové. Zároveň také zprovozníme merchtruck v druhé části fanzóny. Dvě z pokladen (na plánku níže znázorněné vpravo) umožní uplatnění slev pro majitele permanentek a členy Sparta Clubu. Zbývající pokladny merchzóny budou fungovat v režimu cashless (tj. úhrada pouze platební kartou). Fanoušci, kteří si objednali předměty z kolekce ŠAMPIONI 38 v 0. vlně a jako způsob doručení zvolili „Osobní odběr“, si své objednávky mohou vyzvednout ve speciálním stánku, který naleznete mezi fanshopem a vstupem D.
Vratné kelímky na stadionu a ve fanzóně
Kelímky na stadionu a ve fanzóně nejsou přenositelné. Ty vydané na stadionu v rámci utkání bude možné získat a vrátit pouze na stáncích jako obvykle. Naopak v rámci fanzóny je bude možné vrátit pouze na stáncích Staropramen.
Tíží vás něco? Odložte si v úschovně
Máte možnost využít služeb úschovny, která se nachází na Letenské pláni přímo naproti stadionu. Otevřena pro vás bude až do konce fanzóny. Cena se odvíjí dle typu a velikosti uložené věci, platit se dá v hotovosti i kartou.
  • drobné předměty 50,- Kč/ks (deštník, selfie tyč, spreje, parfémy, kapesní nůž apod.)
  • zavazadlo 100,- Kč/ks (batoh, taška, laptop apod.)
Pozor: Do epet ARENY vás vpustí pouze s nezbytně nutnými osobními věcmi. Nenoste s sebou prosím tedy předměty, které na stadion nepatří. Jedná se zejména o předměty, které nemůžete mít po celou dobu utkání při sobě. Odkládaní jakýchkoli předmětů do uliček a prostoru schodiště je nepřípustné. Pokud přijdete například s notebookem nebo středně velkým zavazadlem, je na individuálním posouzení bezpečnostní služby stadionu, zda budete na stadion vpuštěni.
Fanděte ze svého místa
Sledujte utkání z místa, které máte napsané na své vstupence. Nezdržujte se na schodech a neblokujte prosím přístup na tribunu.
Podpořte Nadační fond ACS, nebo tvorbu chorea
Po celém stadionu najdete sběrné boxy na vratné kelímky. Vhozením kelímku do jedné, či druhé části boxu můžete přispět padesáti korunami na fanouškovský choreo fond, nebo na Nadační fond ACS. Kelímky je samozřejmě nadále možné vrátit na určených místech, a získat tak zálohu zpět. Tyto informace se týkají pouze kelímků vydávaných na stadionu v rámci zápasu. Jak již bylo uvedeno výše, kelímky ve fanzóně jsou odlišné.
Máte zdravotní omezení? Kontaktujte nás
Potřebujete-li ke svému pohybu zdravotnickou pomůcku, například berle, kontaktujte nás s dostatečným předstihem na e-mail bezbarier@sparta.cz, abychom pro vás mohli vyčlenit vstupenky do míst, které jsou vyhrazeny pro osoby se sníženou motorikou či jinými zdravotními problémy. Pokud tak neučiníte, vystavujete se riziku, že z důvodu vaši bezpečnosti a bezpečnosti ostatních diváků nebude možný váš přesun na daná místa a nebudete na stadion vpuštěni.

Další novinky