Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Permanentky na sezonu 2021/2022

Stávajícím permanentkářům nabízíme dvě varianty

Sdílet

Sezona 2020/2021 ještě neskončila, ale už dlouho je jasné, že se smutně zapíše do dějin českého fotbalu. Drtivou většinu zápasů v ní jsme totiž byli nuceni hrát bez vás, našich fanoušků, v hledišti. Vaše podpora nám chyběla, nemohli jsme si společně užít zápasy Evropské ligy, chyběli jste při Krejdově hattricku, při postupu do semifinále MOL Cupu… Všechny tyhle okamžiky byly krásné, ale bez vás v hledišti jim chybělo to nejdůležitější – bezprostřední radost fanoušků, potlesk, skandování. Věříme, že v příští sezoně se do ochozů našeho stadionu vrátíte, a proto přinášíme první informace k prodeji permanentek na ročník 2021/2022.
Když jste si před rokem kupovali permanentní vstupenky na aktuální sezonu, nikdo z nás přesně nevěděl, jak se situace bude vyvíjet. Vážíme si toho, že jste při Spartě zůstali a permanentky jste si koupili. Bohužel, využít jste je mohli jen při úvodních třech zápasech FORTUNA:LIGY proti Olomouci, Zlínu a Jablonci, kdy se směla zaplnit aspoň část stadionu. Po zbytek sezony jste na svá místa v Generali Česká pojišťovna Areně přijít nemohli. Nemohli jste využít ani svůj nárok na vstup na domácí zápasy MOL Cupu, slevu na vstupenky na utkání Evropské ligy a po většinu sezony nebylo možné ani uplatnit vaši slevu ve fanshopu na Letné.
Vzhledem k výše uvedeným okolnostem vás chceme již s předstihem, ještě před startem prodeje permanentních vstupenek na sezonu 2021/2022, informovat o možných variantách popsaných níže. Je jen na vás, kterou zvolíte.
VARIANTA 1 – požaduji kompenzaci a chci zvýhodněnou permanentku
Majitelům permanentní vstupenky na aktuální sezonu nabídneme permanentku na základní část sezony 2021/2022 za minimální poplatek 50 korun (+ poštovné 99 korun). Za tuto cenu budete tedy moci po celou základní část sezony 2021/2022 chodit na stejné místo, na které byla vedena vaše permanentka pro aktuální ročník. Po skončení základní části sezony 2021/2022 pak budeme prodávat balíček zvýhodněných vstupenek na nadstavbová utkání. Dále získáte klasické benefity plynoucí z permanentky, například předkupní právo na vstupenky Evropských pohárů.
VARIANTA 2 – nepožaduji kompenzaci a chci podpořit Spartu
V předprodeji na sezonu 2021/2022 si zakoupíte permanentku na své místo s tradiční 10% slevou za obnovu, která se počítá ze základní ceny permanentky (základní ceny zůstávají stejné jako v sezoně 2020/2021). V takovém případě tedy Spartě ponecháte peníze, které jste investovali do permanentky na aktuální sezonu. Jde o krok, který znamená ohromnou podporu pro Spartu, každému, kdo zvolí tuto variantu, děkujeme. A nabízíme za to několik speciálních výhod:
  • Vstup i na zápasy nadstavby – Pokud zvolíte druhou variantu, nebudete muset po skončení základní části sezony 2021/2022 řešit dokoupení vstupenek na nadstavbu. Půjdete na ní se svou permanentkou!
  • Voucher na nový dres – Každý z vás dostane voucher na nákup nového domácího dresu na sezonu 2021/2022 v našem eshopu se slevou tisíc korun! Voucher bude možno využívat jak na domácí tak i na venkovní variantu dresu. Cena dresu bude stejná jako doposud, 1893 korun.
  • Jméno na stadionu – Jména všech fanoušků, kteří zvolí tuto variantu, se objeví na plášti tunelu mezi střídačkami, kterým hráči vstupují na hřiště. Vaše jméno napíšeme i na nové opláštění stadionu a taky bude figurovat ve videích na velkoplošných obrazovkách přímo v průběhu zápasů.
  • Elektronický certifikát – Každý z vás obdrží od Sparty personifikovaný certifikát
„Chtěli jsme fanouškům nabídnout opravdu férové řešení složité situace, do které jsme se nikoliv vlastní vinou dostali. Proto jsme přišli se dvěma variantami, připadá nám nejlepší dát každému permanentkáři možnost, aby si vybral. Buď dostane novou permanentku za symbolickou cenu anebo si užije výhody spojené s tím, že klubu pomůže koupí nové permanentky za standardní cenu. Věřím, že taková nabídka je od klubu spravedlivá a každý sparťan si zvolí pro něj optimální cestu,“ vysvětluje marketingový ředitel Kamil Veselý.
Prodej permanentních vstupenek na sezonu 2021/2022 plánujeme zahájit v průběhu června. O přesném termínu spuštění a systému prodeje vás budeme včas informovat.
Ať už se rozhodnete pro kteroukoliv z variant, chceme vám ještě jednou poděkovat za vaši podporu týmu v aktuální sezoně. Vážíme si toho, že stojíte při nás. Víme, že i když nejste na stadionu, žijete Spartou. Cítíme, že jste s námi.
My jsme Sparta.

Sdílet

    Další novinky