Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyŽeny A

Plán přípravných zápasů žen

Sparťanky se utkají se soupeřkami z Německa, Rakouska a Maďarska

Sdílet

Sparťanky za sebou mají zimní soustředění na severu Čech v Dolních Lysešinách u Horního Maršova. V zasněžených Krkonoších vyrazily na běžky, nechyběly ani běžecké nebo halové tréninky. Nyní představujeme další plán přípravy úřadujících mistryň, fotbalistky Sparty se utkají se soupeřkami z Německa, Rakouska a Maďarska.
O víkendu 26. a 27. ledna se sparťanky představí na halovém turnaji v německé Postupimi nedaleko Berlína. Turnaje na umělé trávě před výbornou diváckou kulisou se Sparta účastní pravidelně každý rok.
V neděli 3. února zavítá přední bundesligový tým Turbine Potsdam na Strahov, přípravný zápas má výkop ve 14:00. Další víkend pak přijede do Prahy soupeř z Budapešti. Duel s maďarským mistrem a účastníkem kvalifikace Ligy mistryň MTK Hungária se hraje 9. února v Satalicích.
Papírově nejtěžší prověrka přijde na řadu 10. února. To se sparťanky střetnou s Wolfsburgem. Stručná vizitka: mistr Německa 2017/18 a dvojnásobný vítěz LM. Zápas se odehraje na německé půdě. Generálka na jarní část proběhne 16. února v Satalicích proti mistryním Rakouska SKN St. Pölten.
Plán přípravných zápasů

26.-27.1. Halový turnaj AOK Turbine Hallencup, Postupim
3.2. vs. 1. FFC Turbine Potsdam, 14:00 - TCM Strahov
9.2. vs. MTK Hungária, 12:30 - Satalice
10.2. vs. VfL Wolfsburg, na německé půdě
16.2. vs. SKN St. Pölten, 13:00 - Satalice

Pro více informací sledujte oficiální Twitter nebo Facebook.

Další novinky