Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Preview k víkendovým zápasům mládeže

Zápasy sparťasnké mládeže o víkendu

Sdílet

I o tomto víkendu jdou do akce týmy sparťanké mládeže! K vidění tentokrát budou pouze zápasy na hřištích našich soupeřů, nicméně i tak se má sparťanský fanoušek na co těšit!
Kategorie U19
Nejstarší dorostenecká kategorie se v rámci zimní přípravy utká již s druhým německým týmem. Společně s kategorií U18 naši mladíci vyzvou v Berlíně, zdejší výběr Unionu! Zápas se odehraje od v sobotu od 12:00 v Tréninkovém centru Unionu Berlín!
Kategorie U17
Svěřenci trenéra Petra Havlíčka odehrají, stejně jako starší kategorie, duel s německým Unionem Berlín. Jejich zápas přijde na řadu po utkání nejstarších dorostů, tutiž v sobotu od 14:00 v Berlíně!
Kategorie U16
Nejmladší dorostenecká kategorie o víkendu k zápasu nenastoupí. Několik jejich hráčů ale půjde doplnit kategorii U17, pro zápas s Unionem Berlín!
Kategorie U15
Nejstarší žákovská kategorie víkend stráví na soustředění v Třeboni a tak je v zápase o tomto víkendu neuvidíme.
Kategorie U14
Svěřenci trenéra Martina Kumšty jsou na soustředění v Třeboni také, tudíž o víkendu do zápasu nenastoupí. 
Kategorie U13
Hráči z ročníku 2006 budou mít tento víkend, po předchozích náročných akcích, volný.
Kategorie U12
Sparťanský ročník 2007 zajíždí tento víkend na turnaje do Schwabachu.
V sobotu se sparťané utkají v základní skupině s výběrem Fürthu, Regensburgem a týmem, který prošel drsým sítem kvalifikace. V případě postupu ze základní skupiny se proti sparťanům mohou postavit týmy, jako jsou St. Pauli, Admira Wacker či Hamburk SV.
V rámci nedělního turnaje čekají naše chlapce v základní skupině souboje s celky, jako jsou Hansa Rostock, Grieshelm, Charlottensburg či Ansbach. V případě postupu se sparťané mohou střetnous s výběry týmů jako Admira Wacker, Hamburk SV, či St. Pauli.
Kategorie U11
Svěřenci trenéra Oldřicha Šmerdy budou mít o víkendu napilno. V sobotu se totiž naši mladíci utkají s o rok starším výběrem Viktorie Žižkov, od 13:00 na hřišti Pražačka, a v neděli se postaví výběru o rok staršího Benešova v zápase od 14:00 hraném v Benešově.
Kategorie U10
Ročník 2009 má o víkendu v plánu sehrání minuturnaje v Novém Bydžově - Chudonicích. Zde se proti dvěma sparťanským týmům postaví tým Pardubic a starší výběru celků Cidliny Nového Bydžova. Minuturnaj sehrají naši chlaci v sobotu od 10:30.

Sdílet

    Další novinky