Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-11

Přípravná utkání proti Kbelům a Hostivaři a halový turnaj v Lovosicích

Souhrn akcí dívčích přípravek

Sdílet

WU11

Starší přípravka odehrála v uplynulém týdnu dvě přípravná utkání - nejprve se ve středu utkala s Kbely, následně pak v sobotu s Hostivaří.

Středeční utkání proti Kbelům se na dvou hřištích vyvíjela odlišně. Hráčky r. 2013 odehrály velmi dobré utkání s vyrovnaným průběhem a kontrolou hry na míči. Soupeř ale nemilosrdně trestal každou naši chybu, což nás v konečném součtu stálo vítězství. Předvedená hra byla ale obsahovala velký transfer z posledních tréninkových jednotek.
Mladší hráčky oproti tomu byly ve svém zápase výrazně lepším týmem. Individuální dravost a řešení situací se nám opakovaně vyplácela a soupeř se dostal do zápasu akorát ve chvílích, kdy na hřišti byly hráčky r. 2015, na které bylo tempo hry stále ještě těžší. I tak ale všechny hráčky podaly skvělý výkon.
V sobotu pak do Satalic přijeli chlapci z Hostivaře. Opět se jednalo o utkání na dvou hřištích, tentokrát s podobným průběhem. Začátek měly sparťanky excelentní - do svých utkáních vletěly jako vítr a soupeř jen vytahoval míče ze sítě.
Pak ale přišlo lehké uspokojení a polevení v tempu i koncentraci. Prostředek utkání byl na obou hřištích vyrovnaný, závěr ovšem opět patřil našim hráčkám. Opět pochvala za předvedenou hru.
Sestava: Berková E., Blechová, Drtinová, Dvořáková E., Dvořáková N., Fauknerová, Holečková, Jásková, Kamitzová, Kiezlerová, Knappová, Kociánová, Krafnettrová, Markvartová, Mertin, Novotná, Perbecká, Pešatová, Rysková, Švarcová, Trejbalová, Vihanová
Fotogalerie z obou zápasů ACS WU11 zde.
WU9
V sobotu 16.3. odehrály dívky WU9 čistě dívčí halový turnaj pořádaný DFA Roudnice-Hrobce v Lovosicích. Sparťanky nejdříve odehrály základní skupinu, kde se postupně setkaly s FK Brandýs-Boleslav, FC Slovan Liberec WU8 a Duklou.
První dva zápasy se odehrávaly hlavně na polovině soupeře a holky je měly čistě ve své režii. Zápas s Duklou už byl vyrovnanější a soupeř nebezpečnější, ale holky dokázaly pokračovat v nastaveném tempu a soupeřky tak přehrály. Následovalo semifinále, kde jsme narazili na FK Jablonec. Hráčky z Jablonce byly častokrát vyšší než naše hráčky, ale sparťanky to nerozhodilo a předváděly krásné přihrávky a individuální akce.
Ve finále jsme potom narazili na FC Slovan Liberec WU9. Sparťanky se sice rychle ujaly vedení, ale následovala nervozita na míči a soupeřkám se tak po našich špatných rozehrávkách podařilo vstřelit dva góly. Závěr utkání si ale děvčata pohlídala a opanovala tak celý turnaj bez ztráty bodu.
Sestava: Gavalcová, Hyklová, Jarošová, Levá, Pazderníková, Skalníková, Starčevská
Konečné pořadí
1. AC Sparta Praha
2. FC Slovan Liberec WU9
3. FK Dukla Praha
4. FK Jablonec
5. DFA Roudnice-Hrobce
6. FK Brandýs-Boleslav
7. FC Slovan Liberec WU8
8. DFK Bohemians
Fotogalerie z turnaje zde.

Další novinky