Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-9

První měsíc roku 2023 v podání mladší přípravky

Přehled všech lednových akcí

Sdílet

Brzy po vánoční pauze se do tréninku vrátila kategorie WU9, a to konkrétně 5. ledna. Děvčata se po měsíční odmlce od fotbalu těšila opět do akce a na některých z nich bylo vidět, že během prázdnin se fotbalu věnovaly. Pojďme se ohlédnout za prvními konfrontacemi nejmladších sparťanek v novém kalendářním roce.
Hráčky ročníku 2016 a mladší čekaly dvě halové akce - nejprve se v sobotu 14. ledna představily na turnaji zvaném Tišice minihry, který se odehrál v neratovické sportovní hale. Naše hráčky zde poměřily síly s výběry z Neratovic, Tišic a Kojetic. Bezvýsledkový turnaj se děvčatům vydařil a dostaly se tak zpátky do zápasového tempa.
Sestava: Carvová, Čabala, Charvátová, Jetmarová, Los, Skalníková, Turková
Na velmi dobrý výkon se ale nedokázalo navázat hned o týden později, kdy opět tyto nejmladší hráčky sehrály 6 těžkých zápasů na halovém turnaji ve Kbelích, dalším turnaji v seriálu turnajů O Kbelský koláč. Ovšem i takové akce je potřeba, aby malé sparťanky absolvovaly.
Sestava: Čabala, Jetmarová, Los, Pospíchalová, Rysková, Skalníková Karolína, Skalníková Kristýna, Turková, Tymráková
Starší hráčky, ročníku narození primárně 2014, pokračovaly zápasy zimní ligy na Aritmě. Nejprve v neděli 15. ledna odehrály dva velmi dobré zápasy proti klukům z týmů SK Aritma Praha U8 a AFK Sadská, kdy se nám podařilo získat výhru a remízu. Velmi dobré zápasy tak slibovaly dobrý vstup do nového roku a velká očekávání na nadcházející víkend, v rámci kterého se odehrály poslední dva zápasy základní části zimní ligy.
Tentokrát na nás čekaly Střešovice a opět Sadská. Dva velmi vyrovnané a kvalitní zápasy probíhající v hustém sněžení se nám ale jen těsně nepovedlo překlopit na naši stranu, a tak o pouhé dva body bereme třetí místo ve skupině a nadstavbu ve stříbrné skupině. V té se v průběhu února utkáme opět s kluky z Aritmy, ale také z Tuchoměřic a Viktorie Žižkov.
Sestava proti týmu SK Aritma Praha U8, 15.1.2023: Bosáková, Dvořáková, Fauknerová, Gorenc, Kabelková, Knappová, Mertin, Rysková, Zemanová
Sestava proti týmu AFK Sadská, 15.1.2023: Drtinová, Gorenc, Holečková, Kociánová, Nováková, Novotná, Perbecká, Tomanová
Sestava proti týmu AFK Sadská, 22.1.2023: Carvová, Drtinová, Dvořáková, Gorenc, Mertin, Perbecká, Tomanová
Sestava proti týmu SK Střešovice 1911, 22.1.2023: Čabala, Fauknerová, Gorenc, Holečková, Kabelková, Knappová, Kociánová, Novotná
Po náročné neděli pak čekalo na naše děvčata ještě jedno přátelské utkání v pondělí 23. 1. 2023 v Satalicích, kdy změřily síly s chlapci ze Kbel. Dva zajímavé zápasy plné branek nakonec vyzněly lépe pro naše děvčata, ale kluci se už těší na odvetu, která je na programu už za tři týdny.
Sestava: Drtinová, Fauknerová, Holečková, Jásková, Kabelková, Kamitzová, Kociánová, Mertin, Novotná, Skalníková, Tomanová, Zemanová

Další novinky