Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
RozhovoryMuži A

Skvělý start do skupiny

Ondřej Čelůstka po Rangers

Sdílet

Ondřej Čelůstka ve středu na tiskové konference sliboval, že spolu se svými spoluhráči udělá vše proto, aby Sparta v prvním domácím utkání v Evropské lize sebrala všechny tři body. A slova přetavil v činy - vyhráli jsme 1:0 a ve skupině nám patří s náskokem tří bodů druhé místo.
Jak spokojený jsi s výsledkem zápasu?
Samozřejmě se to hodnotí dobře. Výhra mohla být i vyšší, nedali jsme tam na startu druhého poločasu velké šance. Možná už jsme to mohli zavřít dřív a nemusel tam být stres v posledních minutách. Ale celkově jsme spokojení, šťastní za tři body. Má to svoji hodnotu po té remíze v Kodani, je to skvělý start do skupiny.

ČELŮSTKA | Skvělý start do skupiny

Co sis říkal při té obrovské šanci Kuby Peška na startu druhého poločasu?
Všichni jsme se chytali za hlavu. Už jsme viděli balon v brance, s ničím jiným jsem osobně nepočítal. Ale může se to stát každému, možná to způsobil i terén. Stalo se, o to cennější je, že jsme ukázali svou sílu a dotáhli jsme to do vítězného konce.
Jak se ti na stoperu spolupracuje s Filipem Panákem?
Filda hraje úplně všude, dnes jsme spolu nastoupili podruhé a v obou zápasech nám to klapalo. Bylo to celkem dobré.
Co jsi říkal na tu skvělou atmosféru?
Neuvěřitelné. I teď jsme se o tom s klukama bavili, jsme moc rádi, že tu nebylo ticho. Od rozcvičení jely až do konce. Bylo to krásné. Nám to na hřiště strašně pomohlo.
Teď nás čeká derby, pomůže nám ta výhra?
Věřím, že na to navážeme. Není moc času, musíme dobře zregenerovat, nachystat se. V neděli se musíme na maximum odevzdat, víme všichni, o co jde. Doufám, že bude plný dům a lidi nás potlačí a půjdeme si za tím stejně, jako jsme šli dnes proti Rangers.

Další novinky