Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Sparta eSports posiluje

Sparta eSports vítá v týmu nové hráče

Sdílet

Sparťanský esportový tým rozšiřuje své řady o další dva hráče. Nově budou reprezentovat naše barvy hráči Caster a JamesBony.
Dosavadní dvojici Emerickson a The Johny od nového roku doplnila dvojice hráčů, kteří v letošním ročníku hry FIFA podávají nadstandardní výkony, čímž si vysloužili nabídku z Letné. Oba hráči byli součástí českých fotbalových klubů, které provozují esportovou sekci, ale protože jsou oba velcí fanoušci Sparty, nad nabídkou z Letné neváhali.
Martin "Caster" Štěpán příchází z vršovických Bohemians 1905 a je například finalistou listopadové CZC.cz iSport LIGY.
"Jsem moc rád, že to vyšlo a můžu reprezentovat Spartu na poli eSportu. Můžu říct, že pro kluka, co chodí na Spartu od malička, je tohle něco neskutečného a jsem rád, že můžu Spartu reprezentovat aspoň na virtuálním trávníku. Doufám, že tuhle příležitost pořádně využiju a ukážu, že jsem tu právem. Podle mého jsme teď velice silný tým a jsem rád, že můžu být jeho součástí a věřim, že naší sílu prokážeme."
Jakub "JamesBony" Němec do Sparty přichází z esportového týmu Viktorie Plzeň a v aktuální FIFA20 vyhrál CZC.cz iSport LIGU, kde ve finále porazil právě Castera a inkasoval finanční odměnu ve výši 100.000,-Kč!
"Mám obrovskou radost, že jsem se mohl stát součástí Sparty. Je to splněný sen a udělám maximum, abych Spartu co nejlépe reprezentoval na poli esportu.
Věřím, že se nám společně s ostatními členy týmu podaří dosáhnout výrazných úspěchů."

Sdílet

    Další novinky