Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Sparťané z U11 dominovali na Mini turnaji!

V Hradci Králové se sešli k porovnání sil prostřednictvím přátelských zápasů zajímavé celky

Sdílet

Sparťanský ročník 2008 zamířil o víkendu do Hradce Králové, kde se odehrál turnaj vybraných týmů z České republiky a polského Slasku Wroclav. Mimo našich chlapců se turnaje zúčastnili domácí Hradec Králové a Sigma Olomouc. Na tomto "trianglu" měl každý tým bez ohledu na výsledky, zaručenou velmi kvalitní minutáž proti všem zúčastněným celkům.
Svěřenci trenéra Šmerdy vstoupili do Mini turnaje zápasem s tradičně kvalitním celkem Sigmy Olomouc. Sparťané v utkání nicméně nepřipustili žádné překvapení a kvalitní hrou, podpořenou o dobré zakončení, si došli pro vítězství 5:0!
Druhý zápas "trianglu" sehráli sparťané proti celku domácího Hradce Králové. Ve velmi vyrovnaném zápase padl za celý jeho průběh jen jediný gól. A ten vstřelili naši hoši! Sparťané tak zvítězili v zápase 1:0!
Třetí zápas dne odehráli hráči v rudých dresech proti polskému Slasku Wroclav. Sparťané v utkání podali velmi dobrý výkon a soupeři nastříleli rovnou pět branek! Po skončení zápasu se tak mohli radovat z další výhry, tentokrát v poměru 5:2!
V posledním zápase se naši chlapci postavili opět týmu Sigmy Olomouc. A tato konfrontace opět dopadla lépe pro mladé sparťany! Ti Olomouci i ve druhém zápase na turnaji nastříleli pět branek, a ikdyž dvě obdrželi, stále z toho bylo přesvědčivé vítězství 5:2!
Naši chlapci tak celým Mini turnajem prošli bez remízy a prohry a to při skvělém skóre 16:4!
Triangl Hradec Králové:
Sestava AC Sparta Praha: Čáp, Folprecht, Hroník, Jandovský, Jeřábek, Kotíšek V., Kotíšek M., Neufus, Petrák, Reha, Spizzirri, Střeska.
  • AC Sparta Praha - SK Sigma Olomouc 5:0
  • AC Sparta Praha - FC Hradec Kralove 1:0
  • AC Sparta Praha - Slask Wroclaw 5:2
  • AC Sparta Praha - SK Sigma Olomouc 5:2

Další novinky