Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Sparťani v reprezentacích

Podívejte se, kteří hráči reprezentují

Sdílet

Poprvé během této sezony odjeli naši hráči vstříc reprezentačním povinnostem. Dozvíte se, kterých hráčů se to týká i jaký program je čeká.

ČESKO

Nominováni byli Jaroslav Zelený, Jakub Jankto a Jan Kuchta. A-tým české reprezentace odehraje závěrečné dva duely skupiny Ligy národů. Nejprve se utkají doma 24. září s Portugalskem. O tři dny později nastoupí ve Švýcarsku. Obě utkání začínají ve 20:45 a můžete je sledovat na ČT sport.

ČESKO U21

Česká lvíčata čeká baráž o postup na mistrovství Evropy. V nominaci jsou Matěj Kovář, Martin Vitík, Kryštof Daněk, Adam Karabec, Filip Souček, Matyáš Kozák a Václav Sejk. Ve dvojzápase se Češi utkají s Islandem. Úvodní duel odehrají 23. září od 18:00 na půdě soupeře. O čtyři dny později je na programu odveta v Česku. Oba zápasy vysílá ČT sport.

ČESKO U20

V nominaci dvacítky jsou Martin Suchomel a Patrik Vydra. V programu jsou dva zápasy. Nejprve 22. září od 16:00 domácí duel s Rumunskem. 26. září v 18:30 pak začíná utkání v Norsku.

SLOVENSKO

Slovensko má před sebou dva domácí zápasy Ligy národů. Nejprve 22. září od 20:45 proti Ázerbájdžánu, poté 25. září v 18:00 proti Bělorusku. V nominaci Slováků je Lukáš Haraslín

BULHARSKO

Do bulhraského výběru byl povolán Martin Minčev. Bulharsko má před sebou dva zápasy Ligy národů. Nejprve 23. září doma proti Gibraltaru. O tři dny později v Severní Makedonii. Obě utkání začínají ve 20:45.
 FOTO: FAČR

Další novinky