Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Sparťanský kalendář 2021

Ondřej Pýcha se opět činil

Sdílet

Stejně jako v posledních letech, i tentokrát si můžete rok 2021 zpříjemnit nástěnným kalendářem se sparťanskými fotbalisty. A stejně jako v minulých letech, i tentokrát ho fotil známý fotograf Ondřej Pýcha. Fotografie každého hráče je navíc doplněná textem s jeho pohledem na heslo Nikdy se nevzdáme. Kalendář je už teď v prodeji v našem fanshopu!
Na fotografiiích pro jednotlivé měsíce najdete aktuální sparťanské opory včetně Dávida Hancka, Adama Hložka nebo Lukáše Juliše.
„Po roce mi Sparta udělala velkou radost s opakovanou důvěrou ve fotografování hráčů klubu pro její kalendář. V mém případě, jako velkého fanouška týmu, jde o srdeční záležitost. Pro letošní kalendář jsem zvolil koncept s detailními portréty hráčů a jejich výrazy. K umocnění výrazu a uvolnění atmosféry, jsem použil efekt s vodou, kterou jsme na hráče během focení rozprašovali. Doufám, že se fanouškům i hráčům letošní kalendář bude líbit,“ řekl ke svému dílu fotograf Ondřej Pýcha.
Každý z hráčů navíc do kalenendáře přidal svůj pohled na naše sezónní heslo Nikdy se nevzdáme: „V životě i kariéře fotbalisty si projdeš lecčím. Někdy se ti možná stane, že nad tebou už hodně lidí zlomí hůl. Jenže to je právě ta ideální chvíle, kdy jim ukázat, co v tobě doopravdy je. V ten okamžik to totiž nečekají a nehlídají si záda. A ty se můžeš vrátit zpátky na vrchol,“ píše Lukáš Juliš.
Počet kalendářů je limitovaný, takže neváhejte a kupte si ho v našem fanshopu!

Další novinky