Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-11

Starší přípravka nejlepší v Čechách

Sparta zvítězila před Slavií a Krásnou Studánkou

Sdílet

V sobotu 8.6. 2019 se starší přípravka AC Sparta Praha zúčastnila republikového turnaje dívčích nadějí ročníku 2008 a mladších. Turnaje se zúčastnilo celkem 12 týmů, pořadatelství skvěle zvládla Dukla Praha. Hrálo se na hlavním stadionu na Julisce. Maraton všech zápasů nejlépe zvládly hráčky Sparty a po roce obhájily vítězství z minulého ročníku. Skvělý úspěch celého týmu.
Hodnocení jednotlivých zápasů:
ACS - Pardubice 0:0, 3:2 na pokutové kopy
- klasické první utkání, hráčky Sparty měly několik slibných příležitostí, které však neproměnily. Při penaltovém rozstřelu byly dívky Sparty chladnokrevně neomylné.
ACS - Dukla Praha 1:1, Drahotová, 2:3 pokutové kopy
- hráčky Sparty vedly 1:0, chvilkové zaváhání na konci utkání dovedlo utkání opět do penaltového rozstřelu
ACS - V. Plzeň 2:0, Třeštíková, Kvízová
- v tomto utkání hráčky Sparty konečně začaly proměňovat své příležitosti a po velmi dobrém kolektivním výkonu zaslouženě zvítězily
ACS - Rakovník 7:1, Sedláčková 3x, Kvízová, Urbanová, Franzoni, Kolmanová
- jednoznačné utkání, podpořené skvělým proměňováním brankových příležitostí
ACS - Třebeš 4:0, Repšová, Daníčková, Kolmanová, Šedinová
- od úvodního hvizdu se dívky Sparty ujaly iniciativy a po skvělém výkonu jednoznačně přehrály družstvo z Třebeše a zaslouženě postoupily do finále.
FINÁLE: 
ACS - SK Slavia Praha 1:0, Daníčková
- ve finále hráčky Sparty hrály velmi obětavě a zodpovědně. Úkolem bylo eliminovat fotbalovost hráček z Vršovic a dokázat vstřelit branku. To se jim povedlo 3 minuty před koncem utkání, kdy hráčka Daníčková rozhodla utkání a po skvělém výkonu ve finále i celý turnaj.
Hodnocení trenérů: "Absolutní spokojenost se skvělým kolektivním výkonem všech hráček Sparty. Holky postupně zvyšovaly obrátky vlastního výkonu a svůj nejlepší výkon na turnaji předvedly ve finálovém utkání proti velmi dobrému družstvu SK Slavia Praha. Velká gratulace celému týmu za úžasné zážitky na Julisce."
Sestava: Kvízová, Urbanová, Šedinová, Kolmanová, Daníčková, Třeštíková, Drahotová, Repšová, Kaurová, Tůmová, Franzoni, Sedláčková
1 / 14

Další novinky