Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-15

Starší žáci si zastříleli na Vyšehradě

Obě kategorie porazily Vyšehrad

Sdílet

Starší žáci v dalším kole České ligy žáků nemuseli cestovat daleko. Čekal je pražský celek Slavoj Vyšehrad. Obě kategorie vyhrály přesvědčivě 9:0.
Slavoj Vyšehrad U14 – AC Sparta Praha U14 0:9 (0:3)
Branky: 13., 24. Holinka, 20. Topič, 44. Uhrin, 52., 54., 73., 75. Kolínek.
AC Sparta: Stoulil, Uhrin, Krpálek (41. Střeska), Duška (61. Doloh), Vodolán, Kotíšek M., Kolář (51. Kuthan), Kotíšek V., Topič, Holinka, Maďar (41. Kolínek).
Celý zápas byl o tom, jak se popereme my s naším výkonem a jestli dokážeme udržet koncentraci a nasazení po co nejdelší dobu. Domácí se snažili bránit a hrálo se převážně před jejich pokutovým územím. Mladí sparťané si vytvořili spoustu možností k ohrožení branky Vyšehradu, avšak těch přímo vyložených tolik nebylo. Poločasové skóre 3:0 odpovídalo aktivitě na hřišti.
S myšlenkami, že to může být na dlouho dobu poslední zápas, který odehrajeme, jsme vstoupili do druhé půle. Po celou dobu jsme nejenom pracovali ve vysokém tempu, ale dokázali jsme přidávat i krásné fotbalové momenty, které, i když ne vždy končili brankou, kluky a rodiče za plotem musely bavit. Skóre se zastavilo na konečných 9:0.
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie Martin Kumšta: „Klukům chci poděkovat. I když jsme první poločas mohli podat lepší výkon, tak to, co jsme si slíbili v kabině, jsme přenesli do zbytku zápasu. Hodnotit zápas není teď na místě a až tak důležité. Připojím snad jen přání, ať se s hráči uvidím co nejdříve a můžeme pracovat na tom, co máme všichni rádi, FOTBAL.“
Slavoj Vyšehrad U15 – AC Sparta Praha U15 0:9 (0:4)
Branky: 6., 64., 74., 76. Fritz, 21. Winter, 29., 61. Penxa, 35. Moudrý, 75. Kačur.
AC Sparta: Kolínek, Krpálek, Piralič, Šetka, Wölfl (41. Duška), Randa (41. Kolář), Moudrý, Kačur, Winter, Penxa, Fritz.
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie Michal Vychodil: „Hodnocení je pozitivní v nasazení a přístupu všech hráčů, kteří se na hřišti snažili nepromrhat ani minutu stráveného času v utkání. Samozřejmě, že ne všechny individuální výkony měly odpovídající úroveň směrem ke kvalitám kluků a také jsme se nevyvarovali hluchým pasážím, ve kterých zrovna ze hry srdce neplesalo. Vše mě ale přebíjí ten elán a chuť do utkání, protože to je pro mne stavební kámen.“

Další novinky