Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

The Johny čtvrtý na turnaji v Živci

V mezinárodním turnaji zanechal dobrou stopu i Emerickson

Sdílet

V neděli 7. dubna se oba naši profesionální hráči FIFA19 The Johny a Emerickson zúčastnili mezinárodního turnaje v polském Živci. Program turnaje začal losem, který utvořil 8 základních skupin po 4 hráčích. Základní skupiny se hrály ve formátu BO2 na součet skóre z obou utkání. Celý turnaj pak v herním módu Kluby, nikoliv FUT.
Kromě našich hráčů, figurovala na startovní listině turnaje i další známá jména ze širší špičky české FIFA scény a především polská elita reprezentovaná zástupci esportových divizí týmů polské Ekstraklasy.
Emerickson postoupil ze skupiny poměrně s přehledem, přestože v prvním zápase podlehl jednomu z největších favoritů turnaje, profesionálovi z Legie Varšava, který hraje pod nickem Milosz_93 v součtu ze dvou zápasů 2:6. V dalších dvou zápasech si pak poradil s Lukstrem a zástupcem českého gamingového týmu Inae Qualis – PK16.
The Johny stejně jako Emerickson potkal hned na úvod jednoho z nejsilnějších možných soupeřů. S Polákem mRN prohrál v součtu 4-9. V dalších dvou zápasech pak porazil českého hráče Šragiho součtme 11-1 a první místo ve skupině si zasloužil díky vítězství v posledním zápase proti polskému hráči Sebastianu Lorencovi, se kterým první zápas remizoval 1:1 a v druhém vyhrál 2:1 až zlatým gólem.
Po skončení základních skupin následovalo losování dvojic pro osmifinále. Bohužel, los rozhodl, že Johny se s Emericksonem potkají hned na začátku vyřazovací části, které se hrálo ve formátu BO3. Po vyrovnaném souboji nakonec postup urval ve třetím rozhodujícím zápase Johny, na kterého čekal ve čtvrtfinále polský hráč Tomek601. I s ním se souboj o semifinále rozhodl až ve třetím zápase.
Dalším soupeřem v turnajovém pavouku byl pro Johnyho kapitán polského národního týmu a několika násobný mistr Polska Milosz_93 z Legie Varšava, se kterým se potkal v základní skupině Emerickson. Johny podal více než vyrovnaný výkon, ale nakonec padl až ve třetím zápase v prodloužení. Johnymu se pak nepovedl ani zápas o 3. místo, kde byl nad jeho síly Piko, nicméně i 4. místo v té konkurenci velmi pozitivní výsledek a kluci prokázali, že se mohou měřit s polskou elitou ve FIFA19.

Sdílet

    Další novinky