Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Tým je teď v pohodě

Michal Horňák, Martin Frýdek a Milan Heča před Plzní

Sdílet

O víkendu jsme oslavili vítězství nad Slovanem Liberec, které zároveň znamenalo potvrzení toho, že v lize už neskončíme hůř než třetí. Ve středu nás čeká další duel, třetím zápasem se nadstavbová část FORTUNA:LIGY přehoupne do své druhé poloviny. V Plzni se postavíme proti Viktorii.
„Co bylo, bylo. Je fajn, že za sebou máme dobré zápasy, ale teď nás čeká další soupeř. Bude to úplně jiné utkání, musíme se teď soustředit jen na něj. Plzeň je silný tým, párkrát jsme to tam měli dobře rozehrané, ale nikdy jsme to nezvládli. Snad jsme se z toho poučili,“ doufá Martin Frýdek.
„Čekají nás tři důležité zápasy, které chceme zvládnout a zakončit sezónu vítězně. To, že už máme jisté nejhůř třetí místo, na tom nic nezmění. V posledních zápasech nám funguje obrana, Hečis nás drží, občas máme štěstí, doufám, že na to navážeme,“ plánuje si Frýdek.
1 / 31
„Po sérii vítězství se rozhodně cítíme dobře, můžeme do toho zápasu jít s tím, že chceme pobavit a potěšit fanoušky, bez tlaku z pohledu tabulky. Vyhrát v Plzni by bylo výborné,“ říká brankář Milan Heča
„Naše nuly z posledních zápasů jsou výsledkem toho, že si naše hra dozadu sedla. Kluci bojují, hodně na sebe mluvíme, každý maká za druhého. To se nám teď vyplácí,“ hodnotí defenzivu Sparty z posledních duelů Heča.
„Příprava na zápas je samozřejmě kratší, vzhledem k tomu, že jde o vložený duel. Do zápasu zbývají dva dny, jde spíš o regenerační trénink. Chtěli jsme udělat pohodu v týmu a co nejlépe se na úřadujícího mistra připravit,“ uzavírá trenér Sparty Michal Horňák.

Další novinky