Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

U10 odehrála turnaj s o rok staršími týmy

Kluci se neztratili v konkurenci starších týmů

Sdílet

Starší přípravka U10 odehrála v Přerově turnaj s o rok staršími soupeři a na větším hřišti, než jsou zvyklí. Sami trenéři byli zvědaví, jak se kluci s tímto turnajem poperou.
V těžké základní skupině se klukům dařilo a dokázali postoupit do osmifinálové skupiny. Dokonce si připsali čtyři výhry ze sedmi zápasů.   
V osmifinálové skupině jsme dokázali zaskočit Teplice a Sigmu Olomouc. Pouze vítěz celého turnaje, a nedávného finále Ondrášovka Cupu U11, Slovácko nás porazilo, ale kluci podali výkon, za který se nemusí stydět a trenéři byli nadmíru spokojeni s předvedenou hrou.
Ve čtvrtfinále jsme se střetli s velmi silnými Vítkovicemi, které šly do vedení. My jsme se hnali za vyrovnáním a dostali soupeře pod tlak, bohužel bez vstřelené branky.
Ve skupině o páté místo jsme se nedokázali brankově prosadit proti vyspělejším soupeřům a skončili tak na osmém místě.
Základní skupina
ACS – Drnovice 2:0(Krejčí, Forejt)
ACS – Přerov 3:0(Kubíček, Švec, Šebrle)
ACS – Petřín Plzeň 0:1 (Krejčí, Krejčí)
ACS – Bílovec 2:2 (Budnyk, Heisig)
ACS – Žiar pod Hronom 0:1
ACS – Meteor Praha 2:0 (Budnyk, Heisig)
ACS – Fastav Zlín 1:0 (Švec)
Osmifinálová skupina:
ACS – Slovácko 1:2 (Forejt)
ACS – Sigma Olomouc 1:0 (Budnyk)
ACS – FK Teplice 3:0 (Budnyk, Švec, Azaka)
Čtvrtfinále:
ACS – Vítkovice 0:1
Skupina o 5.-8. místo:
ACS – Baník Ostrava 0:1
ACS – Fastav Zlín 0:2
Celý turnaj zhodnotil hlavní trenér kategorie, Aleš Vytlačil: „Zúčastnili jsme se prvního turnaje v systému 7+1 na polovinu hřiště. V sobotu jsme se na hřišti hodně ztěžka rozkoukávali, ale už v neděli jsme se v některých duelech přiblížili ideálnímu hernímu projevu. Ve velmi silné konkurenci kategorie U11, která se v Přerově sešla, jsme se prezentovali velmi dobrou hrou v osmifinálové skupině. V těchto bojích mě kluci velice mile překvapili a naznačili sami sobě, jaké jsou naše možnosti.“

Sdílet

    Další novinky