Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-11

Vinoř, Slavia, Plzeň – týden starší přípravky

Zápasy vyrovnaných týmů rozhodují maličkosti

Sdílet

Starší přípravka měla náročný týden. Ve čtvrtek měly dívky na programu předehrávku s Vinoří. V neděli se pak na republikovém turnaji utkaly se Slavií a Viktorií Plzeň.
Ve čtvrtek 11. dubna 2019 předehrály dívky starší přípravky odehrály další soutěžní utkání. Soupeřem byli chlapci ze Sokola Vinoř. Bohužel sparťanky se nemohly dostat dlouho do hry. Hlavně v první polovině utkání zapomínaly na defenzivu a soupeř je trestal vstřelenými góly. Na druhé straně Sparta se musí hodně nadřít na vstřelení branky.

Sokol Vinoř - AC Sparta Praha dívky 11:7 (6:3)

Střelkyně branek: Kolmanová 3x, Šedinová 2x, Franzoni 2x

Hodnocení trenérů: "Hráčky Sparty přistoupily k zápasu lehkovážně. Neplnily si své obranné povinnosti, což hráči z Vinoře potrestali a zajistili si dostatečný náskok. V tréninku musíme více zapracovat na odstranění chyb. Děvčata po důraznější domluvě ve druhé polovině zlepšila hru směrem dozadu a začala být úspěšnější i v osobních soubojích. Na rozdíl od první poloviny utkání, druhá polovina zápasu již snesla příznivější měřítko."

Sestava: Kvízová, Urbanová, Tůmová, Drahotová, Šedinová, Šmídová, Kolmanová, Franzoni, Daníčková, Sedláčková.


V neděli 14. dubna se dívky Sparty Praha WU11 zúčastnily porovnávajícího turnaje kategorie starší přípravky ročník 2008 a mladší. Turnaj pořádala SK Slavia Praha na UMT. Dalším účastníkem byla Viktorie Plzeň. Bohužel čtvrtý tým Lokomotiva Brno Horní Heršpice na poslední chvíli odřekl účast.

Hodnocení jednotlivých utkání:

SK Slavia Praha - AC Sparta Praha 4:1 (1:1)
Střelkyně branky: Kolmanová

První polovina zápasu byla vyrovnaná, zásluhou Kačky Kolmanové se dívky Sparty ujaly vedení v zápase. Domácí Slavia vyrovnala do poločasu a zápas rozhodla větším důrazem před naší brankou ve druhém poločase.

AC Sparta Praha - Viktoria Plzeň 11:0 (6:0)
Střelkyně branek:  Kolmanová 4x, Šedinová 3x, Franzoni, Daníčková, Sedláčková, Drahotová

Zápas byl jednoznačný od začátku do konce. Navíc byl ovlivněn zraněním brankařky z Plzně.

Hodnocení trenérů: "Zápasy vyrovnaných týmů rozhodují maličkosti. V těch byla Slavia dnes úspěšnější. S nasazením a odvedenou kolektivní hrou týmu jsme byli spokojeni. Ale stále se musíme zlepšovat a v trénincích se poučit z chyb, které se stále opakují."

Sestava: Kvízová, Urbanová, Šedinová, Šmídová, Třeštíková, Daníčková, Repšová, Sedláčková, Šmídová, Kolmanová, Franzoni, Kaurová

Další novinky