Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
RozhovoryMuži A

Vracím se domů!

První rozhovor s posilou Jakubem Peškem

Sdílet

První posilou Sparty na sezonu 2021/22 je Jakub Pešek, který přichází z Liberce. Kuba se do Sparty vrací po čtyřech letech. Podívejte se na rozhovor s odchovancem strahovské akademie nebo si přečtete, co v něm také zaznělo.
Kubo, jaké jsou tvé dojmy bezprostředně po přestupu zpátky do Sparty?
Pocity jsou to neskutečné, protože se vracím domů. Od začátku to byl můj cíl, když jsem ze Sparty odešel. Ten cíl se naplňuje a jsem za to strašně šťastný.
Měl jsi ten cíl vrátit se do Sparty celou dobu v hlavě?
Jednoznačně. Když jsme hráli se Spartou, měl jsem vždycky ambice se ukázat. Vždycky jsem se chtěl vrátit a jsem rád, že se to nyní teď podařilo.
Jaké jsou tvé ambice do nadcházející sezony?
Chtěl bych Spartě pomoci co nejlepšími výkony a zapadnout do kabiny. Myslím, že kluci budou v pohodě a že vrátíme Spartu tam, kam patří. Uvidíme, jak se nám to bude dařit.
Čeká tě EURO. Jak náročné pro tebe nadcházející období bude?
Je to docela hektické období, ale je to tak, jak to je. EURO bylo překvapení, protože jsem to nečekal. Je to turnaj, který se jen tak nezažije. Jsem za to moc rád. Plus přestup do Sparty, což jsem si vždycky přál. Budu se snažit, abych byl s týmem co nejdřív, abych se co nejrychleji adaptoval a Spartě co nejrychleji pomohl.
Celý rozhovor s Jakubem Peškem si můžete pustit na videu.

Další novinky