Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-18

WU18: Domácí vítězství nad Libercem

Hattrick zaznamenaly Truksová s Trachtovou

Sdílet

V nejvyšší soutěži dorostenek si sparťanky poradily s Libercem 8:2, hattrick zaznamenaly Truksová s Trachtovou. Ve 2. lize mladý juniorský B-tým po remíze 2:2 zvítězil nad Jihlavou na penalty.
V pátém kole nejvyšší soutěže dorostenek si sparťanky doma na Strahově poradily s Libercem. Hattrick zaznamenaly Truksová s Trachtovou. 
Komentář trenérky Ivy Mocové: “Zápas nám ukázal, na čem musíme pracovat dále. Byla tam spousta chyb v ofenzivě, jednoduché ztráty a nedůraz v obraně, což se Liberec snažil trestat. Musím vyzdvihnout útočníci Trachtovou, která si každý zápas drží top formu. Teď následuje repre pauza, kde se v tréninku zaměříme na chyby.”
1. liga dorostenek, 5. kolo
AC Sparta Praha – FC Slovan Liberec 8:2 (5:1)
Branky Sparty: Trachtová 3, Truksová 3, Jakubů, Krůtová 
ŽK: 60. Plachá (Sparta) 
Sestava: Horešovská - Strašíková (58. Buriánková), Daníčková (58. Nováková), Kloudová, Stibůrková (42. Slaninová), Truksová, Jakubů, Balázsová (68. Plachá), Krůtová, Lesáková (46. Krůtová), Trachtová (68. Douderová) 
Ve 2. lize dorostenek jel mladý juniorský B-tým do Antonínova Dolu k zápasu s Jihlavou. Po základní hrací době (2:2), následovaly pokutové kopy, které zvládly lépe hráčky Sparty. 
Komentář trenérky Ivy Mocové: “Pro holky velmi krásné vítězství, neboť jak zapas probíhal bylo velmi těžké. Škoda neproměněných šancí. Pro holky pochvala, že se hrálo až do konce zápasu. Jen je znát, že silově je to zatím pro žákyně těžké, ale chceme to uhrát fotbalovostí.” 
2. liga dorostenek Čechy, 3. kolo
FKM Vysočina Jihlava – AC Sparta Praha “B” 2:2 (1:2), na penalty 4:5
Branky: 45. Ševčíková, 90. Suchá - 44. Kloudová, 65. Balázsová 
ŽK: 65. Ševčíková, 88. Váchová - 40. Nováková, 60. Douderová 
Nomimace: Horešovská - Hotovcová, Nováková, Kloudová, Slaninová, Rampasová, Sedláčková, Balázsová, Douderová, Buriánková, Koblihová, Plachá, Petráková, Matoušová, Šumná 

Další novinky