Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-9

WU9: Těsná prohra a dobrý dojem na Tempu

Oba týmy hrály atraktivní fotbal s mnoha šancemi

Sdílet

V parném sobotním odpoledni zavítala mladší přípravka dívek do našeho partnerského klubu na pražskou Lhotku, kde se utkala s místními chlapci.
Utkání mělo od začátku vysokou herní úroveň a na obou stranách byly pozorné především obrany a nepřesné útoky obou týmů. První branku se ale podařilo vstřelit sparťankám. Odpověď domácích byla ovšem rychlá a záhy bylo vyrovnáno a do konce první části přidali domácí ještě jednu trefu a šli do vedení.
Obraz hry byl i v dalších částech hodně podobný, děvčata hýřila aktivitou, hlavně směrem do útoku. Oba týmy hrály atraktivní fotbal s mnoha šancemi a na obou stranách se činili jak tempácký brankář tak i sparťanská brankářka.
Chlapci byli nakonec o branku lepší, ale děvčata zanechala na Tempu určitě velmi dobrý dojem!
FC Tempo Praha - AC Sparta Praha 8:7 (4:3)
Komentář trenéra Petra Kamitze: "Skvělá hra a dobrý výkon hráček, kdy jsme měli zprvu obavy z utkání, ale jarní utkání jsou zcela odlišná od těch podzimních. Děvčata zapracovala na všech činnostech a nyní je to vidět v utkáních, kde netaháme za kratší konec. Chválím všechna děvčata. V týdnu předehráváme utkání s Čakovicemi, aby se v neděli mohla děvčata zúčastnit finálového turnaje mladších přípravek v Satalicích."
Branky ACS: Kamitzová 4, Dvořáková 2, Krafnettrová 
Sestava: Kamitzová, Krafnettrová, Dvořáková, Pavlovičová, Mikulovská, Drtinová K., Hudáková, Mojžíšová

Další novinky