Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Zdravotní stav kádru

Jak jsou na tom sparťani zdravotně?

Sdílet

V neděli se pro Spartu znovu rozjedou ligové boje, od 15 hodin se představíme na hřišti Zlína. Za poslední dobu se proměnil stav sparťanské marodky, proto vám přinášíme přehled toho, kteří hráči budou k trenérům k dispozici a kteří nikoliv.
Zpátky v plném tréninku je Martin Frýdek, který byl mimo hru po zranění v průběhu letní přípravy. To samé platí u Andrease Vindheima, který už před reprezentační pauzou nastoupil za sparťanskou rezervu a v jejím průběhu hrál v tréninkovém utkání proti Žižkovu. Oba hráči jsou zdravotně v pořádku, není ale vyloučené, že o víkendu budou nabírat zápasovou praxi s rezervou.
Za béčko už několik zápasů odehrál David Lischka, který současně trénuje s A-týmem. I on se představil v tréninkovém utkání s Žižkovem. David stále nabírá kondici, aby byl připravený pomoci mužstvu v ligových zápasech.
Nově naopak na sparťanskou marodku přibyl Matěj Hanousek, který kvůli svalovému zranění nedohrál zápas proti Olomouci. Odhadovaná doba jeho absence je několik týdnů.
Mimo hru zůstává také Costa, který nebude k dispozici ještě několik týdnů. Na marodce jsou samozřejmě i dlouhodobě zranění Matěj Pulkrab, Ondřej Zahustel, Václav Drchal, Filip Panák, Václav Kadlec a Bořek Dočkal.

Další novinky