Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Kategorie U6 odehrála první zápas

Nejmenší sparťánci poprvé oblékli „rudý“ dres

Sdílet

Tihle borci se teprve nedávno naučili chodit a nyní už běhají za „kulatým nesmyslem“ s velkým úsměvem ve tváři a rozzářenýma očičkama. Naše kategorie U6, kluci, kterým je pouze pět let, na sebe poprvé oblékli rudý dres a vyrazili do boje. Soupeřem jim byly Dolní Počernice. V domácím Tréninkovém centru na Strahově se vytvořilo sedm fotbalových hřišť na malé branky bez brankářů a na každém hřišti hráli kluci dva na dva. O výsledek samozřejmě v tomto věku ještě nejde, ale každý gól se počítá. Kluci jich nastříleli opravdu hodně a každý jak se patří pořádně oslavili.

Zde se zobrazí fotogalerie vybraná níže. Aby to fungovalo správně, musí být tento text ve vlastním odstavci (text přidaný do tohoto odstavce bude smazán).

První utkání malých sparťánků okomentoval hlavní trenér kategorie Pavel Štochl: „V zápasech naši borci ukázali, co vše se již s míčem naučili a své soupeře předčili jak v provádění různých krásných kliček, tak v rychlosti vedení míče i v běžném pohybu a hlavně ve spoustě nastřílených branek.“

Další novinky