Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži B

Poprvé doma

Rezerva vyzve Sokolov

Sdílet

Domácí premiéra. Až ve čtvrtém kole ČFL se sparťanská rezerva představí svým fanouškům doma na Strahově. Soupeřem bude loňský účastník druhé ligy Baník Sokolov.
Po úvodních dvou odložených kolech Sparta poprvé nastoupila v letošním ročníku ČFL, o minulém víkendu, v Benešově. Čtyři góly, čisté konto a tři body v kapse. Vítězství 4:0 bylo dobrým vstupem do České fotbalové ligy. Podle trenéra Horňáka však bude důležité hned druhé utkání, a to doma proti Sokolovu, kdy bude důležité potvrdit venkovní vítězství domácím ziskem všech bodů. Oproti benešovské štaci bude mít k dispozici mládežnické reprezentanty Gabriela s Pudhorockým a Szewieczeka s Rynešem. Plně připraven by měl být na neděli i kapitán Vácha, který dotáhl tréninkové manko po lehčím zranění.
Naopak mimo nominaci bude jistě dvojice Konopásek – Šimáček, kteří jsou dlouhodobě zranění.
Sokolov odehrál zatím dvě utkání. V prvním kole vyzval na domácím hřišti Motorlet. Pražané si odvezli tři body za vítězství 2:0. Druhé kolo proti Hostouni bylo odloženo a minulý víkend Baník opět nastoupil doma, tentokrát proti Povltavské FA a opět neuspěl. Podlehl výběru ze Štěchovic 0:3.
Sparťanská obrana ještě neinkasovala a sokolovský útok nevstřelil branku. Uvidíme, co změní utkání 4. kola ČFL, které se bude hrát na Strahově. V prostorách sparťanské akademie aktuálně probíhá rekonstrukce zázemí a s tím jsou spojena i omezení v areálu. Pro domácí zápasy B-týmu bude speciálně otevřena brána na stadion v rohu u hracího hřiště tj. brána u autokina, kde lze parkovat či mezi Velkým strahovským stadionem a Stadionem Evžena Rošického. Tradiční vstup branou vítězů je pro veřejnost uzavřen.
Nově bude na podzimní utkání vstup pro fanoušky zcela zdarma. Pokud na Strahov nedorazíte, můžete sledovat zápas online díky žívému streamu na adrese live.sparta.cz.
První domácí bitva nového ročníku ČFL započne v neděli na Strahově od 10:15.
1 / 78

Ať žije Sparta!

Další novinky