Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Preview k víkendovým zápasům mládeže

Zápasy sparťasnké mládeže o víkendu

Sdílet

I tento víkend jdou do akce naše mládežnické celky! Ty se představí v utkáních jak v Tréninkovém centru mládeže na Strahově, tak v duelech na hřištích soupeřů!
Kategorie U19
Nejstarší dorostenecká kategorie odehraje duel s divizním výběrem Neratovic - Byškovic. Naši mladíci se proti výběru soupeře představí v neděli 10. 2. od 10:00 v areálu Tréninkového centra mládeže na Strahově.
Kategorie U17
Svěřenci Petra Havlíčka odehrají tento víkend zápas s rakouským LASK Linz. Sparťané zápas odehrají v Tréninkovém areálu našeho soupeře v sobotu 9. 2. od 15:00!
Kategorie U16
Nejmladší dorostenecký tým zamíří společně s o rok staršími spoluhráči na zápas do Rakouska. Hráči trenéra Jakuba Hovorky se zde utkají v zápase s LASK Linz, který se odehraje v sobotu 9. 2. v jeho Tréninkovém areálu od 13:00!
Kategorie U15
Svěřenci trenéra Michala Vychodila odehrají přípravný zápas proti polskému celku Lech Poznań. Se svým soupeřem odehrají hráči naší nejstarší žákovské kategorie zápas v sobotu 9. 2. od 10:00 na umělé trávě v areálu Tréninkového centra mládeže na Strahově!
Kategorie U14
Stejně jako jejich o rok starší spoluhráči, i svěřenci trenéra Martina Kumšty, se utkají v duelu s Lech Poznań! Sparťané do duelu nastoupí v sobotu 9. 2. od 11:30 na umělé trávě v areálu Tréninkového centra mládeže na Strahově!
Kategorie U13
Svěřenci trenéra Matyáše Kudely odehrají zápas proti Sigmě Olomouc. Sparťané zápas odehrají na umělé trávě v rámci Tréninkového centra mládeže na Strahově v neděli 10. 2. od 13:00!
Kategorie U12
Nejmladší žákovská kategorie nastoupí do zápasu proti Sigmě Olomouc! Hráči trenéra Tomáše Kabeláka mají naplánovaný výkop utkání v neděli 10. 2. od 13:00 v nafukovací hale Tréninkového centra mládeže na Strahově!
Kategorie U11
Sparťanský ročník 2008 se o víkendu představí v zápase proti o rok staršímu celku Slavie Karlovy Vary! Mladí svěřenci trenéra Oldřicha Šmerdy vstoupí do utkání v sobotu 9. 2. od 9:00 v nafukovací hale Tréninikového centra mládeže na Strahově!
Kategorie U10
Svěřenci trenéra Aleše Vytlačila se po vzoru starší kategorie utkají také s výběrem Slavie Karlovy Vary. Proti o rok staršímu soupeři se naši mladíci představí v sobotu 9. 2. od 15:00 v nafukovací hale Tréninkového centra mládeže na Strahově!

Sdílet

    Další novinky