Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži B

Rezerva v Benešově

Ve třetím kole ČFL proti Benešovu

Sdílet

Dva zápasy – šest bodů. Takovou bilanci má na svém kontě tým trenéra Václava Kotala. Rezerva přivezla tři body z Domažlic za výhru 2:1 a doma si poradila s "Cábelíky“ z Králova Dvora 4:1. Ve třetím kole prověří Spartu Benešov, který ještě nebodoval.
Proti Benešovu, se kterým se B-tým střetl v přípravě (1:2) bude mít trenér Kotal již k dispozici nováčka ve sparťanském dresu – Maksyma Talovierova. Ukrajinský obránce doladil v týdnu své hostování ve Spartě z Dynama České Budějovice a v sobotu pocestuje s týmem do Benešova. Naopak v zápasové nominaci stále chybí Kristián Flak, který ještě není plně připraven po zranění nohy.
Sparťané půjdou do utkání třetího kola z třetí příčky ČFL, naopak Benešov zůstává stále bez bodu a krčí se na spodu tabulky společně s Admirou Praha a Hostouní. Benešovští vstřelili v prvních dvou zápasech jediný gól – proti Táborsku se prosadil Urban. Oproti tomu sparťané rozvlnili soupeřovu síť již šestkrát – v Domažlicích se prosadili Prokopec s Šimáčkem a o čtyřgólový příděl si rozdělili Horák s Prokopcem, který je zároveň nejlepším střelcem soutěže společně s Martinsem Mpondem z Táborska.
B-tým nastoupí proti Benešovu v sobotu 24. srpna od 10:15 v Benešově. Fotbalové hřiště se nachází přímo v Benešově poblíž silnice I. třídy spojující dálnici D1 s Jižními Čechami. Pokud budete cestovat za rezervou autem, tak lze parkovat přímo u stadionu na přidruženém parkovišti. Pokud zvolíte autobus či vlak, tak cesta z nádraží na stadion zabere přibližně patnáct minut.
1 / 37

Další novinky