Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-15

WU15: jedna prohra, jedna výhra

Reportáže ze zápasů starších žákyň proti Ďáblicím a Dukle

Sdílet

Starší žákyně v pátek předehrávaly proti chlapcům z nedalekých Ďáblic a v sobotu odehrály zápas proti dívkám z Dukly.
Páteční zápas nezačal pro sparťanky dobře a rychle prohrávaly. V dalším průběhu se hra trochu více vyrovnala, ale většina sparťanek si vybrala špatný den. A tak hosté přidali další dvě branky, domácí hráčky se na nic moc nezmohly a zaslouženě prohrály doma 0:3. 
V sobotním zápase proti dívkám z Dukly to vypadalo už jinak. Od úvodního hvizdu pana rozhodčího měly sparťanky jasnou převahu a hned ve třetí minutě se prosadila aktivní Bartošová. Delší pasáž branku nepřinesla i přes značnou převahu. Před poločasem v rozmezí deseti minut se postupně trefily Slaninová, Plachá a Strašíková. 
Do druhého poločasu hráčky nastoupily tak jak skončily poločas první a díky další dobré desetiminutovce navýšily skóre postupně na 9:0. Zápas uzavřela na konečných 11:0 parádní střelou do šibenice Holubová. 
1 / 50
Hodnocení trenérů: “Páteční zápas se vůbec nepovedl. Rychle se prohrávalo a holky to dost poznamenalo a nedokázaly na vývoj reagovat. Sobotní zápas byl už z naší strany povedenější, holky si zaslouženě zastřílely a daly několik výstavních gólů.” 
Pražská 1. A třída starších žáků 
AC Sparta Praha - SK Ďáblice 0:3 (0:2) 
Nominace: Chumanová – Březinová, Holubová, Ondračková, Kotulová N., Semanco, Blechová, Balážová, Bartošová, Daníčková, Lesáková, Plachá, Slaninová, Chládková 
1. liga starších žákyň Čechy 
AC Sparta Praha - FK Dukla Praha 11:0 (4:0)  
Branky: 3x Kolmanová, Bartošová, Slaninová, Plachá, Strašíková, Jeriová, Chumanová, Holubová, Horešovská 
Nominace: Kvízová – Jeriová, Rottová V., Chumanová, Holubová, Březinová, Blechová, Horešovská, Bartošová, Truksová, Strašíková, Plachá, Slaninová, Kolmanová, Jankovská 

Další novinky